Bayern'de Reina gitti Ulreich geldi

Güncelleme Tarihi:

Bayernde Reina gitti Ulreich geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2015 15:10

Bayern Münih, 2. kalecisi Pepe Reina'nın Napoli'ye gitmesi sonrasında VfB Stuttgart'tan kaleci Sven Ulreich ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Almanya'da sezonu şampiyonlukla kapatan Bayern Münih, VfB Stuttgart'ın kalecisi Sven Ulreich'i transfer etti. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, 26 yaşındaki kaleci Ulreich ile 3 yıllık bir sözleşme imzalandığı açıklandı. İki kulüp arasında futbolcunun bonservis bedeliyle ilgili açıklama yapmama kararı alındığı belirtildi.

Yönetim kurulu üyesi Christian Dreesen, Ulreich gibi tecrübeli bir kaleciyi transfer etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Karakter olarak da takımımıza çok uyan bir sporcu” dedi.

Sven Ulreich ise yeni hedefler için Bayern Münih'in doğru bir adres olduğunu kaydetti. Ulreich, Bayern Münih'te alınacak başarıların bir parçası olmayı hedeflediğini, kendisine ne zaman ihtiyaç varsa o anda hazır olacağını da belirtti.

1998 yılında Stuttgart altyapısına giren ve 2005 yılında da birinci takıma yükselen Ulreich geçen sezon ligde 28 maçta forma giymişti. Sven Ulreich, Bayern Münih'in birinci kalecisi Manuel Neuer'in ardında takımda ikinci kaleci olarak görev yapacak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!