Bayern Münih'in kızları Belek’te

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münihin kızları Belek’te
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2001 00:00

Haberin Devamı

Almanya Bayanlar Birinci ligi'nde mücadele eden kırmızı siyahlı takım, ikinci yarı için Belek'te güç depoluyor. Dişi kramponların kampı bir hafta sürecek.

DİŞİ KRAMPONLAR

Yerli ve yabancı futbol takımlarının istilasına uğrayan Belek, bir de bayan futbol takımını ağırlıyor. Almanya Bayanlar Birinci Ligi'nde mücadele eden Bayern Münih'in bayan futbol takımı, bir haftalık kamp için Belek'e geldi. Adora Golf Resort Hotel'e yerleşen kırmızı siyahlılar, günde çift antrenman yaparak ikinci yarıya hazırlanıyor.

17 FUTBOLCU VAR

Kadrosunda 17 sporcusu bulunan ekibin teknik direktörü Peter Könüg, Akdeniz'in sıcak iklimi karşısında büyülendiklerini belirterek, ‘‘Almanya Bayanlar Birinci Futbol Lig'nde ilk kez bu sezon mücadele ediyoruz ve birinci devreyi dördüncü sırada bitirdik. İlk kez Antalya'da kamp yapıyoruz’’ dedi. Peter Könüg sözlerini şöyle sürdürdü:

HAYRAN KALDILAR

‘‘Antalya'ya, daha önce burada kamp yapan Alman takımlarının tavsiyesi üzerine geldik. Sanıyorum, bundan sonra da kamp için Antalya'ya geliriz. Sadece Antalya'da hazırlık maçı yapabileceğimiz bir bayan futbol takımı olmadığı için üzgünüz. Burada kamp için mükemmel bir ortam var. Antalya'nın doğal güzellikleri gibi turistik tesisleri de harika’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!