Bayern Münih'de yıldızlar huzursuz

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münihde yıldızlar huzursuz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2014 12:53

Cumartesi günü şampiyonluk kupasını kaldıracak olan B. Münih'li yıldızlar huzursuz. Takımda 10 futbolcunu çeşitli sorunlar nedeniyle mutsuz. Kimi oynamamaktan, kimi az para almaktan kim de hayal kırkılığı yaşamaktan şikayetçi.

Haberin Devamı

BUNDESLİGA'nın 51 yıllık tarihinde en erken şampiyonluğu ilan eden takım unvanını alan Bayern Münih'de bu sezon bir çok başarı elde edilmesine rağmen futbolcular huzursuz. Takımın iskeletini oluşturan Ribery, Müller, Kroos, Boateng, Götze, Martinez, Shaqiri ve Mandzukic mutsuz futbolcuların başında geliyor. Ayrıca Pizarro ve Contento gibi çok az forma bulan futbolcular da mutlu değiller.

10 FUTBOLCU HUZURSUZ

Bayern Münih Cumartesi günü Allianz Arena'da 2013-2014 Sezonunun şampiyonluk kupasını alıp, seyircisinin önünde 24. kez şampiyonluk turu atacak. Ancak kadrodaki futbolcular çeşitli nedenlerle sıkıntılı. Martinez ve Götze takımda sürekli oynamamaktan şikayetçi. Kroos az para kazanmaktan yakınıyor. Lahm, Schweinsteiger, ve Ribery yıllık 10 Milyon Euro kazanırken yıldız futbolcu kendisine ödenen 4 Milyon Euro'yu az buluyor. 2015 yılında sözleşmesi bitecek olan Kroos'a İngiliz takımları kancayı taktı.

RİBERY HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Fransa ve Avrupa'da yılın futbolcusu seçilen Frank Ribery, Ocak ayında 'Dünyanın en iyi futbolcusu' seçilmediği için huzursuz. O tarihten beri oynanan Şampiyonlar Ligi maçlarının hiçbirinde gol atamadı. Yaşadığı hayal kırkılığı adeta üzerine yapıştı. Boateng'in saha içindeki disiplinsizliği futbolcunun takımdaki yerini sarstı. Başkan Rummenigge'nin beyinsiz olarak nitelediği Boateng'in yerine dünya çapında bir futbolcu arayışına girildi. Müller, istediği kadar forma bulamamaktan şikayetçi. Müller'i keşfeden ve yıldızını parlatan Hollanda'lı Teknik Direktör Luis van Gaal'ın Manchester United'ın başına geçmesi futbolcunun İngiliz takımına gidebileceğini gündeme getirdi.

AYRILMAK İSTİYORLAR

Bundesliga'da gol krallığının en iddialı iki isminden biri Mandzukiç. Ancak Pep Guardiola onu Hamburg karşısında 90 dakika yedek klübesinde bekletti ve oyuna almadı. Lewandowski ile anlaşan Bayern Münih, Hırvat futbolcuya sözleşmeyi uzatalım teklifinde bulundu. Ancak Mandzukiç, 2016 yılında bitecek olan sözleşmeyi uzatmaya yanaşmıyor. İsviçre milli takımının yıldızı Shaqiri, geçen yıl takımda en çok oynayan futbolculardan biriydi. Guardiola ona bu yıl çok az şans tanıdı. Sadece iki maçta 90 dakikayı tamamladı. 15 maçta da ya sonradan girdi, ya da oyundan alındı. Shaqiri takımdan ayrılmak istiyor. Solbek Contento yedek kaldığı için ayrılmak istiyor. Kulüp de sözleşmesi bulunmasına rağmen bu futbolcuyu bırakmaktan yana. Sonradan oyuna giren ve yedek kalmayı hiç sorun yapmayan Perulu Pizarro ise sözleşmesinin uzatılıp uzatılmadığını bilmiyor. Belirsizlik golcü futbolcuyu huzursuz ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!