Bayern Münih köstebek peşinde

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih köstebek peşinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2013 13:07

Guardiola Bayern Münih'in hafta sonu Borussia Dortmund karşısında oynadığı maçın detaylarını basına sızdıran futbolcunun peşine düştü.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Alman Bild gazetesi tarafından yayınlanan Bayern Münih, Dortmund karşısında uzun paslarla ve hızlı yer değiştirme ile gole gidecek taktiğinin gerçek çıkması üzerine Katalan teknik adamın küplere bindiği öğrenildi. Pep Guardiola'nın Bayernli futbolcularla bir toplantı yaparak basına bilgi sızdıran aranızdaki köstebeği derhal bulun talimatı verdiği iddia edildi.

İspanyol basınına göre, Guardiola'nın toplantıda "o köstebek futbolcuyu bulacağım ve kim olursa olsun artık benim yönetimimde asla forma giyemeyecek" dediğini yazdı. İspanyol gazeteler ünlü teknik adamın ayrıca gazetecilere "madem benim soyunma odama o kadar hakimsiniz öyleyse sizde aramıza katılın" sözlerini de ettiğini belirtti.

Guardiola'nın kızgınlığını yatıştırmaya çalışan Bayern başkanı Rummenigge'nin ise takımdaki ajanı bulmak için Amerikan gizli servisi NSA gibi bir sistem kurmaya niyetli olmadıklarını vurgulayarak ancak köstebek kimse ortaya çıkacaktır sözü verdiği ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!