Bayern Münih Arsenal'ı parçaladı

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih Arsenalı parçaladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 17:01

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Arsenal'ı 5-1 yendi. Mesut Özil'in etkili olamadığı maçın ilk yarısı 3-0 sona erdi. Gecenin diğer maçında Lverkusen, Roma deplasmanından 3-2 yenik döndü.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nin dördüncü haftasında Çarşamba akşamı sekiz maç oynandı. En farklı galibiyeti Bayern Münih aldı. Sahasında İngiliz ekibi Arsenal'ı 5-1 yenen Alman ekibi, rakibini adeta parçaladı. İlk dakikadan itibaren baskılı oynayan Bayern Münih, 10. dakikada Polonyalı golcüsü Lewandowski ile 1-0 öne geçti.

Mesut Özil'in dirsekle attığı golü maçın hakemi önce verdi. Ardından kale çizgisi hakeminin ikazı sonucu golü iptal etti. Mesut golünün iptal edilmesine tepki gösterdi.

ROBBEN GİRER GİRMEZ ATTI

Atak oyununu sürdüren B. Münih, 29. dakikada Müller ile 2-0 öne geçti. 44. dakikada Avusturya milli takımı oyuncusu Alaba skoru 3-0'a taşıdı. 55. dakikada oyuna giren Hollandalı yıldız Robben, sahaya çıktıktan 37 saniye sonra attığı golle takımını 4-0 öne geçirdi. 69. dakikada Arsenal Giroud ile maçtaki tek golünü buldu. 89. dakikada Müller maçın skorunu ilan eden golü attı: 5-1. Maçı 5-1 kazanan B. Münih, liderliğini sürdürürken puanını da dokuza çıkardı.

Haberin Devamı

LEVERKUSEN DAYANAMADI

Almanların Devler Ligi'ndeki diğer bir takımı Leverkusen ise İtalya deplasmanında Roma ile karşılaştı. Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın ilk 11'de forma giydiği Leverkusen maçın ilk yarısını 2-0 yenik kapattı. Goller 2 ve 29. dakikada geldi. İkinci yarının hemen başında, 46. dakikada Mehmedi skoru 2-1 yaptı. Golden beş dakika sonra Hernandez Leverkusean'e beraberliği sağladı: 2-2. 79. dakikada Ömer Toprak'ın müdahalesini penaltı olarak değerlendirdi. Ömer kırmızı kartla oyundan atıldı. Roma penaltıyı gole çevirince Leverkusen sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Bu skorla dört puanda kalan Leverkusen grubunda üçüncü sıraya düştü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!