Bayern Münih Arsenal'i 5-1 mağlup etti.. İşte karşılaşmanın golleri ve maç özeti

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih Arsenali 5-1 mağlup etti.. İşte karşılaşmanın golleri ve maç özeti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 07:29

Bayern Münih Arsenal maçı heyecan seviyesi yüksek anlara sahne oldu. Mücadelede peş peşe gelen goller seyir zevkini yükseltirken, Bayern Münih'in Arsenal karşısındaki etkili oyunu skora da yansıdı. İşte Bayern Münih Arsenal maçının özet görüntüsü ve karşılaşmanın golleri

Haberin Devamı

Bayern Münih Arsenal maçı ile dün akşam Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesen bir mücadele sahne aldı. Alman temsilcisi Bayern Münih güçlü rakibi Arsenal'i 5-1 mağlup ederek sürpriz bir skora imza attı. İşte Bayern Münih Arsenal maçının golleri ve karşılaşmanın özet görüntüsü

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Alman ekibi Bayern Münih, İngiliz temsilcisi Arsenal’i 5-1 mağlup ederek tur kapısını araladı.  Allianz Arena’daki mücadele hızlı başlayan Bayern Münih, 11. dakikada Robben ile 1-0 öne geçti. 30. dakikada Arsenal penaltı kazandı. Sanchez’in kullandığı penaltı atışı kaleciden dönerken, dönen topu yine aynı oyuncu filelere yolladı ve eşitliği sağladı. (1-1) İlk yarı bu skorla sona ererken, Alman ekibi ikinci yarıda rakibini adeta dağıttı. 53. dakikada Lewandowski, 56 ve 63. dakikalarda Alcantara ve 88. dakikada Müller’in golleriyle Bayern Münih, sahadan 5-1 galip ayrılarak tur için büyük avantaj yakaladı.

Haberin Devamı

Bayern Münih Arsenali 5-1 mağlup etti.. İşte karşılaşmanın golleri ve maç özeti

BAYERN MÜNİH ARSENAL MAÇI ÖNCESİ İSTATİSTİKLER BÖYLEYDİ

Ancak Bayern o sezonun sonunda finale çıkmıştı. Arsenal 2011/12 sezonundan bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi grubunu zirvede tamamladı ve 2005/06 sezonundan beri ilk kez grubunu namağlup bitirdi. Arsenal son altı sezonda Şampiyonlar Ligi'nden Son 16 Turu'nda eleniyor. Bayern Münih ise son beş sezondur turnuvada en az yarı final oynuyor.

Bayern Münih evinde oynadığı son 15 Şampiyonlar Ligi maçını kazandı ve turnuva tarihinin en uzun iç saha galibiyeti serisinin sahibi. Bayern'i Şampiyonlar Ligi'nde evinde mağlup eden son takım Real Madrid'ti. Arsenal, son beş sezonda Son 16 Turu'nda oynadığı eşleşmelerin ilk maçlarını kaybetti. Robert Lewandowski Allianz Arena'da oynadığı son 12 Şampiyonlar Ligi maçında 14 gol attı ve bu sürede sadece Benfica'ya gol atamadı.

Olivier Giroud, Bayern Münih'e karşı oynadığı son dört Şampiyonlar Ligi maçında üç gol attı. Şampiyonlar Ligi'nde sadece Alex Ferguson, Arsene Wenger ve Carlo Ancelotti'den daha fazla maça çıktı. Arsene Wenger ve Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi'nde sadece bir kez karşı karşıya geldi. 2007/08 sezonunda Son 16 Turu'nda Arsenal, Ancelotti yönetimindeki Milan'ı toplamda 2-0 ile mağlup etmişti.

BAKMADAN GEÇME!