Bayern Münih ağır yaralı!

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih ağır yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2016 12:58

Milli ara öncesinde Köln ile sahasında berabere kalan Bayern Münih, Frankfurt deplasmanında iki kez öne geçmesine rağmen sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

Almanya Bundesliga’nın 7. haftasında Bayern Münih, Frankfurt deplasmanına çıktı. Commerzbank Arena’da oynanan mücadele 2-2 sona erdi. Milli ara öncesinde Köln ile oynadığı maçta 2 puan bırakan Bayern, bu hafta da galibiyete uzak kaldı.
10. dakikada Robben ile 1-0 öne geçen Bayern Münih’e ev sahibi ekip 43. dakikada Huszti ile cevap verdi: 1-1. Bayern’in formda oyuncusu Kimmich, 62. dakikada Hummels’in asistiyle golünü atarak skoru 2-1 yaptı.

Bayern Münih ağır yaralı

Bu golden 3 dakika sonra Frankfurt’un golünü kaydeden Huszti ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Son 25 dakikayı 1 kişi eksik oynayan Frankfurt karşısında farkı arttıramayan Bayern Münih, 78. dakikada Marco Fabian’ın golüyle şoke oldu: 2-2!
Kalan dakikalarda skor değişmezken bu sonuçla Frankfurt 11 puanla 7. sırada yer alırken, Bayern Münih de 17 puanla liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Günün bir diğer maçında geçen hafta babaannesini kaybeden Hakan Çalhanoğlu, takımı Bayer Leverkusen'in deplasmanda Werder karşısında oynadığı maçta çok iyi bir form sergiledi. Hakan Çalhanoğlu 27.'inci dakikada attığı beraberlik golünü babaanesine adadı. Ama Çalhanoğlu'nun golü Bayer Leverkusen'e yetmedi. Bayer Leverkusen, Werder karşısında sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Augsburg, Schalke'yle 1-1 berabere kalırken, Köln, İngolstadt'ı 2-1 yendi. Gladbach ile Hamburg karşılaşması ise golsüz beraberlikle bitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!