Bayburt Grup’a 3 Yeni Transfer

Güncelleme Tarihi:

Bayburt Grup’a 3 Yeni Transfer
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 09:23

BAYBURT GRUP 3 YENİ OYUNCUYU KADROSUNA KATTI

Bayburt grup İl Özel İdare Gençlik Spor, bir kaleci ve iki orta saha oyuncusunu kadrosuna kattı. Başkan Şentürk bu oyunculardan ayrı olarak 3 yeni oyuncunun da ikinci devre başlamadan kadroya katılacağını bildirdi.
Bayburt Grup Özel İdare Spor tesislerinde takıma yeni katılan 3 futbolcunun imza töreninde konuşan Bayburt Grup Başkanı Hikmet Şentürk, bu oyunculardan ayrı 3 yeni transfer daha yapacaklarını söyledi.
İkinci devre hazırlıklarını başladıklarını anımsatan Şentürk,
"İkinci devre hazırlıklarına başladık. takımımıza takviye yapmayı düşündük ve şu anda 3 yeni oyuncu takviye yaptık. Bu oyunculardan ayrı olarak 3 yeni transfer daha yapmayı düşünüyoruz. İkinci devre hazırlıkları kapsamında Antalya’ya kampa gideceğiz yönetim kurulu olarak ta karar verip takımı ikinci yarıya hazırlayıp ikinci devreye başlamak istiyoruz" dedi.
Antalya’da kamp
Takımın ikinci devre hazırlıkları kapsamında Antal’ya da kampa gideceğini ifade eden Şentürk,
"Takımımız 22 kişilik kadroyla yarın Antalya’ya kampa gidiyor. 3 yeni transferimiz daha olacak dolayısıyla Antalya’da 25 oyuncuyla kampımızı sürdüreceğiz. Bu arada sayın bakanımıza, milletvekilimize, valimize, belediye başkanımıza, Abdurrahman Şentürk’e, yönetim kuruluna, tüm emeği geçen kurum ve kuruluşlara, taraftar guruplarımıza ve bütün Bayburt halkına hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Hedef Play-off
Takımın hedefinin play - off’a kalarak ikinci lige çıkmak olduğunu vurgulayan Şentürk, sözlerinin şöyle tamamladı:
"Geçen yıl kupada bir ilki gerçekleştirmiştik. Fenerbahçe’yle guruplara kalmıştık. bu yılda bir ilki gerçekleştireceğiz. İnşallah play-off oynayıp 2. lige çıkacağız. Hedefimiz budur. İnşallah Mevlam nasip eder. Bu arada bütün siyasi partilerimize de teşekkür ediyorum. Bayburt küçük şehir biz bölünecek kadar büyük değiliz. Birlik olmalıyız. Tek yürek olup bu işi başaracağız. Nasıl ki, en küçük il olmamıza rağmen bakan çıkardıysak Sayın Naci Ağbal gibi onun bize vermiş olduğu enerjiyle bizde bu işi başarmak istiyoruz.Ayrıca yeni transferlerimiz bir kaç gün içerisinde gerçekleşecek."
Öte yandan Bayburt Grup, 4 futbolcusuyla yollarını ayırdı. giden isimler şöyle:
Gidenler
Hakkı Helvacı,
Mert Danışmaz,
Alperen Öğdüm,
İlkay Bilge"
Yeni transferler
Yasin Tosun - Ümraniye , ön libero -kiralık
Murathan Buruş -Sivas Belediye - sol ön ,1.5 yıllık
Can Avcı - Kırıkhan - kaleci - 1,5 yıllık
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!