Bayburt Belediyesi'nde durmak yok

Güncelleme Tarihi:

Bayburt Belediyesinde durmak yok
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 15:52

Bayburt Belediyesi'nde durmak yok

Haberin Devamı

BAYBURT(DHA) - Ağır geçen kış mevsiminin ardından hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmeye başlamasıyla birlikte Bayburt Belediyesi’nin sahada görevli ekipleri çalışma temposunu artırdı.

Bir yandan yol yıkama ve dezenfektasyon çalışması gerçekleştiren ekipler bir yandan da kış mevsimi boyunca yapılan tuzlama ve kar temizliği çalışmaları sırasında deforme olan yollarda onarım ve asfaltlama çalışması başlattı. Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’te çalışmaların devam ettiği alanlarda incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Şehrin birden fazla noktasında aynı anda çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezi, ana arterler ve mahallelerde bulunan ara sokaklarda bir yandan yol onarım ve dolgu çalışması gerçekleştirirken, bir yandan da çalışmaların bittiği yerlerde asfalt uygulaması gerçekleştiriyor. Ekipler çalışmalarla eş zamanlı olarak kaldırım yapımına da devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilerek birden fazla noktada yol ve kaldırım yıkama çalışması gerçekleştiriyor.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!