Bayan tescilli bacak Ankara’da SPA açtı

Güncelleme Tarihi:

Bayan tescilli bacak Ankara’da SPA açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2011 00:00

Adriana Karembeu Slovak asıllı, dünyaca ünlü bir model. Victoria’s Secret, Givenchy, Lanvin, Lagerfeld, Ferre gibi isimlerin gözde modelleri arasında. 125 santim uzunluğundaki bacakları Guinness rekorlar kitabında bile tescilli. 15 yıldır birlikte olduğu futbolcu eşi Christian Karembeu’dan mayıs ayında ayrıldı. Geçtiğimiz gün de Ankara’ya geldi. Çankaya’da No:19 adlı bir otelde kendi adını taşıyan SPA merkezi açtı

Haberin Devamı

- Nasıl model oldunuz?
- Prag’da tıp fakültesi üçte okuyordum. Bir gün sokakta yürürken bir adam yanıma geldi,”Fotomodel olabilirsin” dedi. ?aşırdım. Bana bir adres verdi. Gittim. Kabul edildim. Modellik ajansı beni Paris’e çağırdı. Yanımda param yoktu. Tek kelime Fransızca bilmiyordum. Beş manken kızın yaşadığı bir apartman dairesine yerleştim. Kimseyle konuşamıyordum. Çok utangaçtım. Açlığımı bile anlatamadım, üç gün yemek yemeden oturdum. Daha sonra ilk işimi aldım. Bahamalar’daki bir çekime gittim. Doktor olan annemin bir yılda kazandığı parayı iki günde kazandım. O dünyaya girdim.
- Çok utangaç olduğunuzu söylüyorsunuz ama erotik pozlar veriyorsunuz. Bu bir çelişki değil mi?
- Hâlâ çok utangaç bir insanım. Evet, yıllarca mayo ve bikinilerle erotik pozlar verdim. Ama işim modellik. İş zamanı sadece işime odaklıyım. Objektifler karşısında utangaçlığımı unutuyorum.
- 20 gün önce 40 yaşınıza girdiniz. Bu sizi korkutuyor mu?
- Hayır. Bu rakam benim için geçerli değil. Gerçi garip bir duygu ama benim için 40 yaş, çok olgun, çok akıllı olmak demek.
- İlk kırışıklığınızla ne zaman tanıştınız?
- 38 yaşımda. “Aman Tanrım bu nedir? diye çığlık attım. Sonra kendimi teselli ettim. Gerçekten de kendine bakan her kadın, her yaşta güzel kalabilir. Hatta ben cerrahi müdahalelere bile karşıyım.
- Milyonlarca kişi tarafından beğeniliyorsunuz ama her fırsatta yalnız olduğunuzu söylüyorsunuz...
- Güzellik Tanrı’nın bana vermiş olduğu bir şans. Bu şansı iyi kullanmak gerek. Ben iyi kullandım. İyi bir mesleğim oldu, dünyaca tanınan bir manken oldum. Yalnızım ama yalnızlıkla mutluluğunu inşa edebilmek de önemli.

Haberin Devamı

Bayan tescilli bacak Ankara’da SPA açtı

GÜZEL GÖRÜNMEK İÇİN MUTLU OLMAK ÇOK ÖNEMLİ

- Güzelliğinizin formülü var mı?       
- Güzellik bir hediye. Siz onu korumak ve iyi bakmak zorundasınız. Uykunuzu tam alın, sağlıklı yemek yiyin, spor yapın, vücut bakımınıza dikkat edin, yeterli. Tüm bunlar birleşince insanın kendini güzel bir hale getirmesi çok zor değil. Güzel görünmek için mutlu olmak çok önemli.
- Modellik kariyeniz bitti mi?
- Hayır, devam ediyor tabii ki. Eski hızında değil ama bu aşamada bile bunu devam ettirmek benim için bir şans. Devam eden birçok kontratım var. Yaşı ilerleyen kadınlar için moda varsa, ben de varım demektir. Bu arada dört filmde oynadım, 2012 ilkbaharında bir komedi filminde oynayacağım. Filmlere ağırlık vereceğim. İzlerken çok güleceksiniz.
- Christian Karembeu ile yedi ay önce ayrıldınız. Neden hâlâ Karembeu soyadını kullanıyorsunuz?
- Biz sadece kendi aramızda ayrıldık. Hukuken ayrılmadık. Mahkememiz devam ediyor. Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.
- Kocanızı hâlâ unutamadığınız söyleniyor doğru mu?
- Nasıl unutabilirim? Hayatımın aşkıydı Christian. Kocamın peşinden onun futbol oynadığı ülkelere gittim, oralarda yaşadım. Her zaman aşkımı işimden üstün tuttum. Modellikle bazı projelerde yer almam gerekirken ben kocamın yanında oldum. Kariyerimde fedakarlıklarda bulundum fakat hiç pişman değilim. 
- Peki siz de onun hayatının aşkı oldunuz mu?
- Umarım olmuşumdur. Çünkü paylaştığımız binlerce anı var. Onlar çok önemli. Uzun birlikteliklerdeki anıları belleklerden silmek kolay olmaz. Onları atamazsınız.
- Ondan sonra birisiyle birlikte oldunuz mu?
- 15 yıllık güzel bir ilişkiden sonra kimseye ‘Benim yeni sevgilim’ diyemem.
- Ayrılıktan sonra arkadaş kalabildiniz mi?
- Yıllardır beraber olduğunuz birisini bir anda silip atmak olmaz ki...
- Çocuk olsaydı ayrılmazdık diyormuşsunuz?
- Çocuk birlikteliği kurtarır mı? Bilemedim. Ama çocuk sahibi olmak istiyorum.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’DE YATIRIMLARIM SÜRECEK

Adriana Karembeu, “Ürünlerim, 23 ülkede ve Paris’teki 198 güzellik enstitüsü tarafından kullanılıyor. Ayrıca işlettiğim SPA’lar var. Ürünlerimde insan vücuduna zararlı olabilecek hiçbir madde yok. Türkiye’de SPA işini başlatmamız gerektiğini düşündük. Ankara’dan sonra İstanbul, İzmir ve Antalya’da yatırımlar yapacağım.”

KIZILHAÇ’IN İYİ NİYET ELÇİSİ

- Kızıhaç adına çalışıyor, bağış topluyorsunuz. Güzelliğiniz sayesinde Kızılhaç’a bağış yapanların sayısında rekor bir artış olmuş...
- Evet, öyle olduğunu söylüyorlar. Ama ben bir Kızılhaç gönüllüsüyüm. Onlar için 11 yıldır çalışıyorum. Soğuk havalarda sokaklarda yatanlar, Afrika’daki aç kalanlar, Ukrayna’daki AIDS gerçeği için elimden geleni yapıyorum. Uluslararası büyük şirketlerden bağış toplamak için koşturuyorum. Onlardan parayı alıp Kızılhaç’a getiriyorum. Tabii ki güzel bir kadın bağış toplarsa miktar yükselir. Beni reddetmeleri çok zor...
- Afrika’da nerelere bağış yapıyorsunuz. Somali’ye gitmediniz değil mi?
- Afrika kıtasında yardım için fazla ilgi duyulmayan ülkeler için çalışıyorum. Somali herkesin bildiği bir sorun. Oralara yardım gidiyor. Ben Mali ve Nijerya’daki projelerde görev alıyorum.

Haberin Devamı

BILLBOARD’LARI SANSÜRLENMİŞTİ

Adriana Karembeu daha önce Zeki Triko’nun mayo reklamı fotoğraflarında yer aldı. Hatta, posteri Atatürk Havalimanı’na asılınca kıyamet koptu. Umre ve hac zamanı Adriana’nın önünden geçen hacı adayları bu posterlere tepki gösterdi. İlk yıllarda üzeri örtüldü. Daha sonra toptan kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!