Bayan Başkan Kadınlara Seslendi

Güncelleme Tarihi:

Bayan Başkan Kadınlara Seslendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2015 14:47

AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rabia Gözpınar, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir kader seçimi olacağını belirterek, kadınlara seslendi.
Aybastı, Kabataş ve Çatalpınar ilçelerinde seçim çalışmalarında bulunan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rabia Gözpınar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın eşi Yeter Yılmaz’la birlikte ilçelerde kadın Kolları yöneticileri ve partili kadınlarla bir araya geldi. Burada kadın seçmenlere seslenen Gözpınar, “7 Haziran seçimleri’de bir çağın kapanıp, yeni bir çağın, yeni Türkiye’nin kapılarının açılması olacaktır. Bu tarihi seçimin kaderini değiştirmek sizlerin elinde. Geleceğimiz sizin alacağınız tavra bağlı. Biz kadınlar dün olduğu gibi yarın da ülkelerin kaderini değiştirecek güçteyiz” dedi.
Yeni Türkiye’yi inşa eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vefa borçları olduğunu belirten Gözpınar, “Şimdi son hafta her şeyi unutacağız. Evimizi barkımızı, çocuklarımızı, beylerimizi unutacağız. Bakacağız hangi mahallede hangi eve gitmemişiz, hangi kapıyı çalmamış, hangi annemizin elini öpememiş , hangi bacımızın gözlerinin içine bakmamışız. Bir hafta uyumayacağız. Gidemediğimiz davamızı anlatamadığımız bir annemizin, bir bacımızın sorumluluğunun, yani bir oy’un bu ülkenin kaderine etki edeceğinin bilincinde olacağız” diye konuştu.
Gözpınar, muhalefet partililerin vaad yarışına girdiğini, özellikle asgari ücret konusunda yarış yaptıklarını da hatırlatarak, “Bu millet iki anahtar verenleri gördü. Bu aziz millet SSK’yı batıranları gördü. Bu millet her vaadlerin arkasından ekonomik krizleri gördü. Bu millet bir gecede cebindeki paranın nasıl eridiğini gördü. Muhalefetin vaadleri kumdan kaleler gibi bir dalga ile yerle yeksan olacak, yani bu millet onların yalan sözlerine inanmayacak, 7 Haziran’da onlara bir kere daha derslerini verecektir” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!