Battlefield 1: They Shall Not Pass geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Battlefield 1: They Shall Not Pass geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 10:22

Battlefield 1 oyunculardan büyük ilgi görüyor; peki oyuna gelecek Battlefield 1: They Shall Not Pass eklentisi ne zaman çıkıyor?

Haberin Devamı

Battlefield 1'e yeni bir soluk getirecek eklenti için sayılı günler kaldı. EA, Birinci Dünya Savaşı’ndaki bir nişancıyı oynadığımız They Shall Not Pass’ın 14 Mart’ta premium üyeler için iki hafta sonrasında ise herkes için geleceğini duyurdu. Sonunda savaşa dahil olan Fransız ordusunun amansız askerlerinin ve korkunç sahnelerin olduğu bir fragmanıda sizlerle paylaşıyoruz.

Oyuna, Char 2C süper ağır tankı ve St. Chamond saldırı tankı, Trench Raider Elite Sınıfı ve Siege Howitzer sabit silahı olmak üzere dört yeni harita ekledi. Aynı zamanda Devil’s Anvil ve Beyond the Marne adlı yeni operasyonların ve Conquest ve Rush'un bir karışımı olan yeni bir oyun modu Frontlines’in hazır olduğunu vurguladılar.

Shall Not Pass, Battlefield 1'in dört bölümlü Premium Pass'ın birincisi olmakla beraber dün Belçika, Rusya, Türkiye ve ötesine yapılan gezileri kapsayan kalan gelişmeler de açıklandı. Tam detaylar battlefield.com adresinde mevcuttur.

Haberin Devamı

Henüz Battlefield 1’de bir tek mermi sıkmışlığınız yoksa, bu hafta sonu, 3 Mart'ta saat 5’den başlayıp 6 Mart günü saat 10: 00'a kadar sürecek olan bir on saatlik ücretsiz deneme sürümü sunulacak. Deneme sürümü, beş haritada, dört çok oyunculu modu ve tek kişilik oyun modunun ilk iki savaş hikayesini içerecektir. Ayrıntılar ve indirme bağlantıları, canlı yayınlanınca Origin'de sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!