Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan, Kasap Pazarında inceleme yaptı

Güncelleme Tarihi:

Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan, Kasap Pazarında inceleme yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 17:39

Haberin Devamı

MALATYA (AA) - Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Küçük Sebze ve Meyve Hali ile Kasap Pazarı'nda incelemelerde bulundu.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürkan, Küçük Sebze ve Meyve Hali ile Kasap Pazarı esnafıyla görüştü.

Esnaf, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin Küçük Sebze ve Meyve Halinde vatandaşların rahat alışveriş yapmalarını sağlamaya yönelik işgaliyelerin düzenlemesi uygulamasından duydukları memnuniyeti Gürkan’a iletti.

Gürkan da pazarla ilgili sıkıntıların bulunduğunu ifade ederek, “Burası vatandaşın deyimiyle kangren haline gelmiş bir yerdi. Özellikle pazar esnafımızın kendi alanlarının dışına taşması ve mevcut güzergah üzerinde müşterileri veya yaya trafik akışının önüne geçme durumundaydı. Bu durumdan müşteriler çok rahatsız oluyor, aynı zamanda esnafımızda bu durumdan dolayı perişan oluyordu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Zabıta Müdürlüklerinin ve teşkilatlarının güzel bir uygulama yaptığını kaydeden Gürkan, çalışmada esas olanın esnafın gönüllülük esasıyla herkesin kendi sınırına çekilmesi olduğunu belirtti.

Trafiğinin daha rahat seyretmesi için uygulama başlatıldığını aktaran Gürkan, "Demek ki çözülmez denen sorunlar ortak akılla çözülebiliyormuş. Bu uygulamayı gerçekleştirmemize yardım eden esnafımıza, pazarcılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Gürkan, pazarda vatandaşlarla da sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!