Batigol milli takımı bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Batigol milli takımı bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2002 16:08

Arjantin'in dünyaca ünlü yıldızı Gabriel Batistuta, Arjantin Milli Takımı'nın ay sonunda yapacağı Japonya maçı kadrosuna alınmaması üzerine, milli takımı bıraktığını açıkladı. Kararında yaşının da etkili olduğunu söyleyen Batigol, "Bırakmanın zamanı gelmişti." dedi.

Haberin Devamı

AS Roma ve Arjantin Milli Takımı'nın dünya çapındaki yıldızı Batistuta, milli takımı bırakmasının sebeplerinden birini ilerleyen yaşı olarak gösterdi. Arjantin radyosu La Red'e bir açıklamada bulunan Batigol, "Arjantin formasını giydiğim her maçta kapasitemin tamamını ortaya koymaya çalıştım, ama yaşımın da ilerlemiş olması nedeniyle artık bırakıyorum." dedi. Bu kararı alırken sadece yaşını göz önünde bulundurmadığını söyleyen Batistuta, Dünya Kupası'nda görev yapmış kadrodan sadece kendisinin Japonya maçı için çağrılmadığını ve bu durumun O'nu çok üzdüğünü belirtti.

Önümüzdeki sezon İngiltere Premier Lig'de mücadele etmek istediğini her fırsatta dile getiren 33 yaşındaki yıldızın Middlesbrough ve Fulham gibi talipleri, yüksek bonservis bedeli yüzünden tekliflerini geri çekmişti. Bu yıl kulübü Roma'nın daha ılımlı olacağını umduğunu söyleyen Batistuta, "Kesinlikle İngiltere'ye gitmek istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Batigol, bugüne kadar 78 kez Arjantin forması giymiş ve bu formayla 54 gole imza atmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!