Batı Akdeniz'de emniyet müdürleri değişti

Güncelleme Tarihi:

Batı Akdenizde emniyet müdürleri değişti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 09:45

 Batı Akdeniz'de emniyet müdürleri değişti

Haberin Devamı

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın üçlü kararnamesiyle 59 ilde emniyet müdürü değiştirildi. Antalya, Isparta ve Burdur'un emniyet müdürleri polis başmüfettişi olarak merkeze alındı. Antalya Emniyet Müdürlüğü görevine ise İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya getirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre değiştirilen emniyet müdürleri arasında Antalya, Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar da yer aldı.
Kararnameye göre Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan ve Burdur Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru polis başmüfettişliğine atandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü görevine İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne Tekirdağ Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, Burdur Emniyet Müdürlüğü'ne ise Yozgat Emniyet Müdürü Saim Akpınar getirildi.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel ise Bolu Emniyet Müdürlüğü görevine atanırken yerine Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen getirildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!