Batan Ro-Ro gemisinden bir cesedin daha kimliği teşhis edildi

Güncelleme Tarihi:

Batan Ro-Ro gemisinden bir cesedin daha kimliği teşhis edildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2008 11:26

Balıkesir'in Bandırma ilçesi açıklarında 14 Eylül gecesi batan “Hayat N” adlı Ro-Ro gemisinden, yakıt tahliyesi için çalışma yapan dalgıçlar tarafından dün çıkarılan kişinin kimliği belirlendi.

Sonar Arama Kurtarma Şirketince “Hayat N” adlı gemide sürdürülen yakıt tahliyesi çalışmaları kapsamında dalış yapan dalgıçların dün bulduğu ve denizden çıkardığı kişinin cesedi, tutulduğu Bandırma Kapıdağ Devlet Hastanesinin morgunda yakınları tarafından teşhis edildi.
Cesedin, kayıp 3 kişiden biri olan Afyon doğumlu, evli ve üç çocuk babası Murat Karaca'ya (28) ait olduğu belirlendi. Karaca'nın cesedi, Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kayıplardan Necati Kalın'ın cesedinin de Ayyıldız Tepe Mahallesi sahilinde 1 Ekim'de bulunduğunu anımsatan yetkililer, kazayla ilgili halen 2 kişinin kayıp olduğunu kaydetti.

“Hayat N” adlı Ro-Ro gemisi, Bandırma Limanı'ndan çıkış yaptıktan kısa süre sonra batmış, olayda Özer Erdoğan adlı bir kamyon şoförü ölmüş, Necati Kalın, Şevki Gönüllü, Murat Karaca ve Yahya Özoğlu kaybolmuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!