Bataklıkta mahsur kalan genç kızı jandarma buldu

Güncelleme Tarihi:

Bataklıkta mahsur kalan genç kızı jandarma buldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 11:38

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nden Bodrum’daki yakınlarının yanına gitmek için yola çıkan 24 yaşındaki Yeliz Ş., Gökova yakınlarındaki Akçapınar Mahallesi’nde minibüsten inip sahile giderken yolunu kaybederek sazlık ve bataklık alanda mahsur kaldı. Genç kız, jandarma ekiplerinin 3 saat süren arama kurtarma çalışmaları sonrası kurtarıldı.

Haberin Devamı

Fethiye’de özel bir kreşte çalışan, yaşadığı bir tartışma sonrası işinden ayrıldığı öğrenilen Yeliz Ş., dün Bodrum’da yaşayan halasının yanına gitmek için otobüs terminalinde minibüse bindi. Marmaris Kavşağı’nda minibüsten inen Yeliz Ş., Akçapınar Mahallesi’ne doğru yürümeye başladı. Sahile doğru yürüyen Yeliz Ş., havanın kararmasıyla yolunu kaybetti. Telefonunu da suya düşürdüğü öğrenilen Ş., sazlık ve bataklık bölgede mahsur kaldı. 

Uzun süre "imdat, kurtarın beni" diye bağıran Yeliz Ş.’nin sesini duyanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Saat 18.30’da bölgeye giden Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Ş.’nin sesinin duyulduğu bölgede arama kurtarma çalışması başlattı.

Jandarma ekipleri, vatandaşların da yardımıyla 3 saat sonra Yeliz Ş.’ye ulaştı. Korktuğu gözlenen, sürekli çığlık atan ve gözyaşlarına hakim olamayan Ş.’i, jandarma ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. 

Haberin Devamı

Ayakkabılarının da çamurda kaybolduğunu öğrenilen Yeliz Ş., askeri personelin yardımıyla mahsur kaldığı alandan çıkartıldı. Olay yerine çağrılan ambulansta yapılan kontrolde herhangi bir sağlık sorunun olmadığı belirlenen Ş., daha sonra ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

Yeliz Ş., jandarmadaki ifadesinin ardından Fethiye’den gelen ailesiyle birlikte evine döndü.

Bataklıkta mahsur kalan genç kızı jandarma buldu

Bataklıkta mahsur kalan genç kızı jandarma buldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!