Başsavcı Tekne: FETÖ operasyonları devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Başsavcı Tekne: FETÖ operasyonları devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 17:29

Başsavcı Tekne: FETÖ operasyonları devam ediyor

Haberin Devamı

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA) - HATAY Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, kentteki T Tipi Cezaevi'nde 680 FETÖ'cünün tutuklu bulunduğu belirterek, operasyonların devam ettiğini söyledi.
AK Parti Hatay İl Yönetimi, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne'yi makamında ziyaret etti. Burada açıklama yapan Ahmet Tekne, son olarak 10 hakimin sürdürülen soruşturmalar nedeniyle görevden uzaklaştırıldığını kaydetti, şöyle konuştu:
"Operasyonlar devam ediyor. Sürekli yenileniyor ve insanın canını sıkıyor artık. Bir an önce bitsin de normale dönelim diye uğraşıyoruz. Burada hepimiz görev düşüyor. Herkesin elini taşın altına koyması lazım. Devlet yönü halledilir ama sosyal olarak yarın başımıza çok büyük sıkıntılar çıkabilir. Bunları temizleyelim, bunlar kurtulsun ama yeni sıkıntılara sebebiyet vermeyelim. Bir travma yaşanıyor. Ama biz farkında değiliz. Gerçekten yoğun çalışıyoruz. Onu düşünecek vaktimiz olmuyor. Yoğunlukta dikkatten kaçar, bir şey yapılması gerekiyordur o konularda kapımız açık. Ben yaptığım işlerde sürekli devlet ve millet menfaatini düşünürüm. Biz bunların karşısında niye duruyoruz. Bu millete, devlete ihanet ettiler diye. Yoksa beni bağlamaz, çoğunu tanımıyorum ben."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!