Baskonia Galatasaray Odeabank Euroleague maçı saat kaçta hangi kanalda? - THY Avrupa Ligi

Güncelleme Tarihi:

Baskonia Galatasaray Odeabank Euroleague maçı saat kaçta hangi kanalda - THY Avrupa Ligi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 20:12

Baskonia Galatasaray Odeabank basketbol maçı bu akşam heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleye sahne olacak. THY Avrupa Ligi'nde Baskonia ile karşılaşacak olan Galatasaray'ı zorlu bir deplasman bekliyor. Ligin geride kalan bölümünde 3 galibiyet ve 6 mağlubiyet yaşayan temsilcimiz Galatasaray Odeabank, averajla 14. sırada yer alıyor. Çıktığı maçların 5'ini kazanan ve 4'ünü yitiren Baskonia ise averajla 8. sırada bulunuyor. Tüm basketbolseverler maçın saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağını merak ediyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Baskonia Galatasaray Odeabank basketbol maçı saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Galatasaray Odeabank, İspanya deplasmanında  bu akşam zorlu bir karşılaşmaya çıkıyor. Sarı-kırmızılı basketbol takımı, THY Avrupa Ligi 10.hafta maçında bu akşam İspanya'nın Baskonia ekibiyle karşı karşıya geliyor. Mücadele öncesi spor severler karşılaşmanın hangi kanaldan saat kaçta yayınlanacağını merak ediyordu. Canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki Baskonia Galatasaray Odeabank basketbol maçı hangi kanalda saat kaçta?

Baskonia Galatasaray Odeabank Euroleague maçı saat kaçta hangi kanalda - THY Avrupa Ligi

Ligin geride kalan bölümünde 3 galibiyet ve 6 mağlubiyet yaşayan Galatasaray Odeabank, averajla 14. sırada yer alıyor. Çıktığı maçların 5'ini kazanan ve 4'ünü yitiren Baskonia ise averajla 8. sırada bulunuyor. 

Haberin Devamı

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, tarihinde 4. kez EuroLeague’de mücadele ediyor. Avrupa Arenası’ndaki en büyük organizasyonda toplamda 76 maça çıkan Sarı-Kırmızılılar, bu karşılaşmalardan 29 galibiyet ve 47 mağlubiyet aldı.

Baskonia Galatasaray Odeabank basketbol maçı hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 10. hafta maçında bu akşamdeplasmanda İspanya'nın Baskonia ekibi ile karşı karşıya gelecek. Vitoria kentindeki Fernando Buesa Arena'da TSİ 23.00'te başlayacak karşılaşma TRT Spor ve LigTV 3'ten kanalından yayınlanacak.

Maç öncesi Galatasaray Odeabank’ta notlar:

Son olarak THY EuroLeague'de FC Barcelona Lassa’yı konuk eden takımı mücadeleden 78-64 galip ayrılarak üçüncü galibiyetini aldı ve 14. sırada yer aldı. takımıda Kaptan Sinan Güler ve Blake Schilb 18’er sayıyla oynarken Vladimir Micov 15, Alex Tyus 12 sayı kaydetti.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde 27 Kasım Pazar günü TED Ankara Kolejliler’i ağırlayan Galatasaray Odeabank mücadeleden 92-67 galip ayrılarak ligde sekiz maçta altıncı galibiyetini elde etti. Tibor Pleiss 16, Jon Diebler 15, Deon Thompson ve Justin Dentmon 10’ar sayıyla oynadı.

Galatasaray Odeabank’ın 32 yaşındaki takım kaptanı Sinan Güler, Sarı-Kırmızılı formayla en çok EuroLeague’de oynayan oyuncu konumunda (57).

Haberin Devamı

Justin Dentmon, EuroLeague’de son 31 maçında en az bir üçlük isabetiyle oynadı. Dentmon, 11 sayı daha bulması halinde EuroLeague’deki ikinci sezonunda 500 sayıya ulaşacak.

Alex Tyus, bu sezon maç başına yaptığı 1.7 blok ortalamasıyla EuroLeague’in zirvesinde yer alıyor.

Austin Daye, beş EuroLeague karşılaşmasında 19 kez serbest atış çizgisine geldi ve bu atışları hiç kaçırmadı: 19/19.

Can Korkmaz ve Orhan Hacıyeva, Baskonia karşısında süre almaları halinde EuroLeague’de ilk kez forma giymiş olacaklar.

EuroLeague’de 9 yıl oynayan Emir Preldzic, takımıda en uzun sene EuroLeague’de forma giyen oyuncu konumunda (Sinan Güler 7, Vladimir Micov 5 yıl).

Takım istatistikleri (Baskonia – Galatasaray Odeabank):

Haberin Devamı

Atılan Sayı: 81.8 – 83.8
Ribaund: 35.2 – 30.7
Asist: 16.1 – 20.0
Top çalma: 6.4 – 6.6
Blok: 3.1 – 4.1
İki sayı yüzdesi: %54.6 – %53.1
Üç sayı yüzdesi: %35.7 – %40.4
Serbest atış yüzdesi: %75.1 – %70.4
Verimlilik puanı: 86.8 – 93.4

İstatistik liderleri (BaskoniaGalatasaray Odeabank):
Sayı: Shane Larkin (14.2) – (13.4) Justin Dentmon
Ribaund: Johannes Voigtmann (7.6) – (5.6) Alex Tyus
Asist: Shane Larkin (6.2) – (5.8) Sinan Güler
Top çalma: Shane Larkin (2.0) – (1.6) Emir Preldzic
Blok: Andrea Bargnani (1.0) – (1.7) Alex Tyus
Verimlilik: Johannes Voigtmann (17.8) – (12.8) Alex Tyus

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!