Basketbolda maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Basketbolda maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 21:30

- Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Dedas: "Geriden gelerek kazanmayı başardık"- Banvit Başantrenörü Ernak: "Sadece mücadele etmekle bu tarz maçlar kazanılmıyor"

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nde Banvit'i 83-81 mağlup eden Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Stefanos Dedas, başarılı bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Dedas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok iyi bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Maçın başında rakiplerinin farklı önde olduğunu ifade eden Dedas, "İlginç bir maç oldu. Geriden gelerek kazanmayı başardık. Oyuncularımı ve asistanlarımı kutluyorum. Maç içinde sürekli bana destek verdiler. Taraftara da teşekkür ediyorum. Onlar kalabalık gelirse, daha fazla maç kazanabiliriz" diye konuştu.

Yaklaşık 4 yıldır Banvit'i hem kupada hem de ligde yenemediklerine dikkati çeken Dedas, bugünkü maçta galip geldikleri için inanılmaz mutlu olduğunu kaydetti.


- Banvit cephesi


Haberin Devamı

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, maçın ilk yarısında yakaladıkları skor farkını ikinci yarıda koruyamamaktan yakındı.

"Belli ki maç bitti zannetmişiz" ifadelerini kullanan Ernak, "Üçüncü periyotta rakibimiz direnirken, biz maç bitti havasıyla onlara cevap veremedik. Mücadeleci bir takımız, herkes bunu kabul ediyor ama böyle durumlarda sahaya daha fazla akıl koymamız lazım. Sadece mücadele etmekle bu tarz maçlar kazanılmıyor" şeklinde görüş belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!