Basketbolda maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Basketbolda maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2015 20:24

- Anadolu Efes Başantrenörü Ivkovic: "En iyi oyunumuzu oynadık" - Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic: "Sezonun en kötü hücum performansını sergiledik"

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - Royal Halı Türkiye Kupası'nı kazanan Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, "En iyi oyunumuzu oynadık" dedi.

Fenerbahçe Ülker'i 70-60 yenerek 10. kez kupanın sahibi olan Anadolu Efes'in başantrenörü Ivkovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Türkiye'nin en iyi 8 takımının yer aldığı turnuvada şampiyonluğa ulaşmanın kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Genç bir takım olmalarına rağmen çeyrek ve yarı final maçlarında sorun yaşamadıklarını belirten Ivkovic, "Kupayı kazanmak bizim için büyük önem taşıyor. Maç maç değerlendirdiğimizde iyi oynadık. Galatasaray Liv Hospital ve Darüşşafaka Doğuş maçlarında iyiydik ama finalde en iyi oyunumuzu oynadık. Maç kalitesi olarak zor karşılaşmaydı. Çok tecrübeli bir antrenör ve takımla karşılaştık" diye konuştu.

Haberin Devamı

Anadolu Efes oyuncularından Doğuş Balbay ise zirveye oynayan takımları yenerek finale kaldıklarını vurgulayarak, "Finalde 40 dakika iyi savunma yapıp, kafa kafaya giden maçı kazanmayı başardık. Çok çalıştık ve güzel bir maç oldu. Taraftarlara da destekleri için teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

- Fenerbahçe Ülker cephesi

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic de oyuncularının heyecanlı olduğunu belirterek, "Sezonun en kötü hücum performansını sergiledik" ifadesini kullandı.

Maçın analizini yapan Obradovic, şöyle devam etti:

"İlk yarıda topu iyi kullanamadık ve çok zor atışlar yaptık. İkinci yarıda biraz daha iyiydik ama çok atış kaçırdık. Maçın son iki dakikasına kadar da durum böyleydi. Hayati önem taşıyan noktalarda da skor üretemedik. Atış yüzdelerimize bakarsak da sezonun en kötü maçıydı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!