Basketbol'da Kadınlar Türkiye Kupası finaline doğru

Güncelleme Tarihi:

Basketbolda Kadınlar Türkiye Kupası finaline doğru
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2014 14:28

- Fenerbahçe Başantrenörü Winnicki: "Çok zor maçlar geride kaldı. Şimdi tek maç oynanacak ve kazanan taraf da kupanın sahibi olacak" - Adana ASKİ Başantrenörü Artun: "Bizim için çok önemli bir maç olacak. Kupa finalini oynamak bile değerli ancak finali oynamak değil, kazanmak önemli"

Haberin Devamı

MERSİN (AA) - Basketbolda Kadınlar Türkiye Kupası finalinde yarın karşılaşacak Fenerbahçe ile Adana ASKİ'nin antrenörleri basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe Başantrenörü Jacek Winnicki, Mersin Müzesi'ndeki toplantıda, Kadınlar Türkiye Kupası'nın zor turnuva olduğunu söyledi.

Hem kendileri hem de Adana ASKİ'nin bu zamana kadar gösterdiği mücadeleyle finale gelmeyi hak ettiğini vurgulayan Winnicki, "Çok zor maçlar geride kaldı. Şimdi tek maç oynanacak ve kazanan taraf da kupanın sahibi olacak. Taraftarımızı final maçında bizi desteklemeye bekliyoruz" dedi.

Adana ASKİ Başantrenörü Kaan Artun da güçlü bir takıma karşı final oynayacaklarını kaydetti.

Yeni takım olmalarına rağmen kupayı kazanmak istediklerini ifade eden Artun, "Artık yüzdük yüzdük, kuyruğuna geldik. Şöyle de bir şey var ki yeni kurulmuş bir takım olmamıza rağmen başından bu yana kupayı kazanmak istediğimizi hep söyledik. Her zaman da bunun altını çizdik. Bizim için çok önemli bir maç olacak. Kupa finalini oynamak bile değerli ancak finali oynamak değil, kazanmak önemli. Umarım bunu başarırız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ertan, TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Tarakçı, Basketbol İl Temsilcisi Osman Denizer ile takım temsilcileri ve davetliler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!