Basketbol Türkiye Kupası eşleşmeleri belli oldu! | İŞTE EŞLEŞMELER

Güncelleme Tarihi:

Basketbol Türkiye Kupası eşleşmeleri belli oldu | İŞTE EŞLEŞMELER
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 12:30

Basketbol Türkiye Kupası kuraları bugün sabah saatlerinde çekildi. Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016 Sezonu 1. Devre’sini ilk 8 içerisinde tamamlayan takımlar turnuvaya katılmaya hak kazandı. Peki hangi takımlar Türkiye Kupası'nda yer alacak? Basketbol Türkiye Kupası maçları ne zaman ve nerede oynanacak?

Haberin Devamı

FIAT Türkiye Kupası kuraları çekildi. Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016 Sezonu 1. Devre’sini ilk 8 içerisinde tamamlayan takımların katılabildiği turnuva 17-21 Şubat 2016 tarihleri arasında FIAT’ın ana sponsorluğunda Bursa’da Tofaş Spor Salonu’nda organize edilecek. FIAT Türkiye Kupası'nın basın toplantısı ve kura çekimi 1 Şubat Pazartesi günü saat 10.30′da İstanbul Grand Wyndham Hotel Levent’de yapıldı.

Basketbol Türkiye Kupası'na katılacak takımlar şöyle:

Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank, Banvit, Darüşşafaka Doğuş, Pınar Karşıyaka, Demir İnşaat Büyükçekmece ve Trabzonspor Medical Park

EŞLEŞMELER ŞU ŞEKİLDE

Pınar Karşıyaka - Anadolu Efes
Fenerbahçe Ülker - Dİ Büyükçekmece
Galatasaray Odeabank - Banvit
Darüşşafaka Doğuş - Trabzonspor MP

Haberin Devamı

Basketbol Türkiye Kupası eşleşmeleri belli oldu | İŞTE EŞLEŞMELER

FIAT Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmelerinin belirleneceği basın toplantısı ve kura çekimine; Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Hidayet Türkoğlu, Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak ve FIAT İş Birimi Direktörü Altan Aytaç ile birlikte katılımcı takımların antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları katıldı.

 

BAKMADAN GEÇME!