Basketbol sınırı aştı

Güncelleme Tarihi:

Basketbol sınırı aştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2002 01:48

Aralarında Hidayet Türkoğlu, Predrag Stojakoviç, İbrahim Kutluay ve Mirsad Türkcan gibi bir çok ünlü yıldızın eğitimci olarak katıldığı ‘Sınır Tanımayan Basketbol Yaz Kampı’ İstanbul’da başladı.

Basketbol coşkusu

Birleşmiş Milletler, NBA, Türkiye Basketbol Federasyonu, Yunanistan Basketbol Federasyonu ve FIBA’nın organize ettiği ‘‘Sınır Tanımayan Basketbol’ (Basketball Without Borders) Yaz Kampı İstanbul‘da başladı. Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’ndaki organizasyona Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve bazı yöneticiler, NBA Başkan Yardımcısı Andrew Messick, Birleşmiş Milletler Temsilcisi Adolf Ogi ve yıldız basketbolcular katıldı.

Ünlüler katıldı

Türkiye ve Yunanistan’ın dünya çapındaki yıldızlarından Hidayet Türkoğlu (S.Kings), Predrag Stojakoviç (S.Kings), Vladimir Radmonoviç (S.Supersonics), Antonis Fotsis (M.Grizzlies), ‘‘12 Dev Adam‘‘dan Kerem Tunçeri (Efes Pilsen), İbrahim Kutluay (Panathinaikos), Mirsad Türkcan (CSKA) ile Yunanlı sporcular Dimitsi Papanikolaou (Olympiakos), Theodoros Papaloukas (Olympiakos) kampta, takımlarını çalıştırıyor. Kamp, 8 Temmuz Pazartesi günü sona erecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!