Basketbol sahası, çok amaçlı salon oldu

Güncelleme Tarihi:

Basketbol sahası, çok amaçlı salon oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 11:32

Basketbol sahası, çok amaçlı salon oldu

Haberin Devamı

KARŞIYAKA Belediyesi, Girne Kültürpark'taki açık basketbol sahasını çok amaçlı spor salonuna dönüştürdü. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı salonda, judo, jimnastik ve fitness gibi alternatif spor branşlarında hizmet verileceği açıklandı.

Karşıyaka Belediyesi, geçen Haziran ayında Girne Kültürpark içerisinde temeli atılan çok amaçlı spor salonunun inşaatını tamamladı. Açık basketbol sahasının bulunduğu 470 metrekarelik alanda inşa edilen ve Muharrem Candaş Spor Salonu adı verilen modern tesis, 2 Nisan Cumartesi günü hizmete girecek.

YILDA 5 BİN SPORCU

Salon, basketbol ve voleybolun yanı sıra, alternatif branşlara yönelik tesis ihtiyacına da yanıt verecek. Jimnastik, judo, fitness ve step başta olmak üzere, pek çok branşta sportif faaliyetlere ev sahipliği yapacak olan tesisten yılda ortalama 5 bin sporcu faydalanacağı açıklandı.

HERYAŞTA HER BRANŞTA

Her yaşta ve her branşta sporu desteklemek, yaygınlaştırmak için çalıştıklarını anlatan Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyakamızı, sadece popüler branşlarda değil, alternatif branşlarda da markalaştırmak hedefiyle yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Kısa süre içinde açılışını yapacağımız çok amaçlı salonumuz sayesinde, kentimize donanımlı, sağlıklı ve çağdaş bir ortamda spor yapılabilecek bir tesis daha kazandırmış olacağız. Salonumuz, şampiyon güreşçimiz Muharrem Candaş'ın adını taşıyacak. Sporda bir marka olan kentimize yakışan tesisler kazandırmaya devam edeceğiz. Karşıyakamız buna layık" dedi.

İZMİR (DHA)

FOTO

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!