Doğan Hakyemez Trabzonspor'da

Güncelleme Tarihi:

Doğan Hakyemez Trabzonsporda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2010 13:08

Trabzonspor'da basketbol takımının genel direktörlük görevine Doğan Hakyemez yetirildi.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili bugün Osmanbey'deki Ramada Plaza Oteli'nde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar ve Trabzonspor Basketbol Kulübü Genel Direktörü Doğan Hakyemez katıldı.

Kulüp Başkanı Şener, Trabzon'da futbola olduğu kadar basketbola da büyük bir ilginin bulunduğunu belirterek, "Daha iddialı olmak için daha iddialı kişilerle çalışmak lazım. Bunlardan birisi de sevgili Doğan Hakyemez ortaokuldan arkadaşım. Sonra onu basketbol camiasında gördük, uzaktan takip ettik, iftihar ettik. Kendisine hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum" dedi.

Hakyemez ise Trabzonspor ile 2,5 yıllık bir anlaşma yaptığını ifade ederek, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Bordo-mavili ekibin bu sezon Beko Basketbol Ligi'ne çıkması için var gücüyle çalışacağını vurgulayarak, "Trabzonspor'u basketbolda iddialı bir takım kurmak amacıyla bana getirdiği teklifi seve seve kabul ettim. 2,5 yıllık bir kontrat yaptım. İnşallah bu takım belki bir iki takviye yapılarak Beko Basketbol Ligi'nde çıkacaktır. Benim kurmadığım bir takım için ben şu günden 'çıkar' veya 'çıkmaz' diyemem ama bu sezon çıkması için var gücümle çalışacağım. Fakat bu süre içinde muhakkak Trabzonspor Birinci Lig'de olacak, Avrupa kupalarına katılacak. Tecrübemle, gördüğüm basketbol sevgisiyle bunun sözünü verebilirim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar da hedeflerinin önümüzdeki 3 yıl içinde, Avrupa kupası maçı oynamak olduğunu açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!