Basketbol genç kız ve erkeklerde Fen Lisesi farkı

Güncelleme Tarihi:

Basketbol genç kız ve erkeklerde Fen Lisesi farkı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 11:08

Basketbol genç kız ve erkeklerde Fen Lisesi farkı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de okul sporları faaliyet programı kapsamında Genç Kız-Erkekler (B) Basketbol müsabakaları sona erdi. 17 Ağustos Spor Salonu'nda 8 okul ve 96 sporcunun katılımı ile çekişmeli maçlara sahne olan müsabakalar sonunda kızlar ve erkeklerde Fen Lisesi şampiyon oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada, "2016-2017 yılı Okul Sporları kapsamında yapılan basketbol müsabakalarında sporcularımızı göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim. Birinci olan takımlarımız guruplarda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Müsabakalarda şampiyon olarak Kırıkkale yi guruplarda temsil edecek olan takımımıza başarılar dilerim" dedi.

Müsabakalar sonunda Erkeklerde Kırıkkale Fen Lisesi birinci Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Osmangazi Fen Lisesi üçüncü, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Kızlarda ise Kırıkkale Fen Lisesi'nin ardından Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi de üçüncü oldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!