Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Güncelleme Tarihi:

Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2015 15:19

-YOSK Başkanı Erkoç: "Ligin ilk yarısında başarılı olduğumuzu düşünüyorum"

Haberin Devamı

YALOVA (AA) - Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, "Ligin ilk yarısında başarılı olduğumuzu düşünüyorum" dedi

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden YOSK'ta Başkan Erkoç, ilk yarıyla ilgili değerlendirme yaptı. İki maçlarının ertelendiğini ve yaptıkları 7 müsabakada 4 galibiyet, 3 de mağlubiyet elde ettiklerini kaydeden Erkoç, ikinci devrede kendilerine üst sıralarda yer bulmak istediklerini dile getirdi.

Erkoç, şöyle konuştu: "Ligin ilk yarısında başarılı olduğumuzu düşünüyorum. AKKÖK Holding'in sponsorluğunda yer aldığımız Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde oynadığımız 7 karşılaşmanın 4'ünü kazandık. İki maçımız da ertelendi. İlk yarıyı değerlendirecek olursak YOSK'un neler yapabileceğini gösterdik. Sezon başında yaptığımız kaliteli transferlerle zaten gücümüze güç kattık. İnanıyorum ki ikinci yarıda başarı çıtamızı daha da yükseltip kendimizi üst sıralarda bulacağız. Ayrıca Avrupa kupalarına da ev sahipliği yapacağız ve bunun da heyecanı var içimizde. Onda da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!