Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu, Potanın Perileri'ni ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu, Potanın Perilerini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 21:03

Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu, Potanın Perileri'ni ziyaret etti

Haberin Devamı

Ercan ATA/ANKARA, (DHA) - TÜRKİYE Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri için Ankara'da kamp yapan Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nı ziyaret etti.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, 19 Kasım Cumartesi günü Bosna Hersek ve 23 Kasım Çarşamba günü Romanya ile karşılaşacak A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın, Ankara Arena'da yaptığı ilk antrenmanın ardından teknik, idari ve oyuncu kadrosuyla buluştu. Türkoğlu'nun yanı sıra Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Bahar Akgün ve Hüseyin Beşok, TBF Genel Koordinatörü Ömer Onan, Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ve Milli Takımlar Menajeri Kerem Tunçeri de görüşmede yer aldı.

26 Ekim'de Ankara'da düzenlenen olağan genel kurulun ardından göreve başlayan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve yönetimi, Haziran ayı içerisinde Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne direkt katılma mücadelesi veren A Milli Kadın Basketbol Takımı'na başarı dileklerinde bulundu. Milli takımdaki yeni yapılanmayla ilgili de bilgi veren Türkoğlu, Avrupa Şampiyonası'nın kendileri için önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

Hidayet Türkoğlu başkanlığındaki Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın antrenmanını da takip etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!