Basketbol: Avrupa Ligi 2 Tekerlekli Sandalye Turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Basketbol: Avrupa Ligi 2 Tekerlekli Sandalye Turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 15:12

- YOSK Başkanı Erkoç: "Fransa'dan kupayla ülkemize dönmek istiyoruz"

Haberin Devamı

YALOVA (AA) - Fransa'da düzenlenecek Avrupa Ligi 2 Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), organizasyon için hazırlıklarını tamamladı.

Geçen yıl Avrupa Ligi 3 Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'nda üçüncü olarak 2 numaralı kupada Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanan YOSK, 10-13 Mart tarihlerinde Fransa'nın Grenoble kentinde yapılacak müsabakalara katılacak.

İstanbul'dan 10 Mart Perşembe sabahı Fransa'nın Lyon kentine gidecek YOSK, buradan da karayoluyla Grenoble kentine geçecek.

YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyonda Yalova ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

Erkoç, grupta zorlu rakipler bulunduğunu ancak geçen yıl Avrupa Ligi 3 Kupası'nda Avrupa üçüncülüğü elde ettiklerini hatırlatarak, "Geçen yıl iki Avrupa kupası organizasyonundan da kupalarla ayrıldık. Bu yıl da yine Yalova'yı ve Türkiye'yi Avrupa arenasında temsil etme onurunu yaşayacağız. İnşallah Fransa'dan güzel sonuçlarla ve dolayısıyla kupayla ülkemize dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Fransa'daki turnuvada YOSK, C Grubu'nda; ev sahibi Fransa'dan Meylan Grenoble Handibasket, İsrail'den Beit Halochem Haifa, Rusya'dan BKIS Nevskiy Alyans ve İsviçre'den Les Aigles de Meyrin takımlarıyla karşı karşıya gelecek. Grupta ilk üç sırayı alacak takımlar, Bosna Hersek'te düzenlenecek finallerde mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!