Basketbol: Anadolu Yıldızlar Ligi

Güncelleme Tarihi:

Basketbol: Anadolu Yıldızlar Ligi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 17:54

- Ünye ilçesindeki çeyrek final maçlarına 16 ilden 24 takım katıldı

Haberin Devamı

ORDU (AA) - Anadolu Yıldızlar Ligi Bay ve Bayan Basketbol Çeyrek Final Grup Müsabakaları, Ünye ilçesinde başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ünye Kapalı Spor Salonundaki açılış töreninde yaptığı konuşmada, genç yıldızların Anadolu'dan çıkartılarak milli takımlara kazandırılması gerektiğini söyledi.

Müsabakaların üç gün süreceğini ve 16 ilden 24 takımın katıldığını ifade eden Genç, şunları kaydetti:


"Gençlik ve Spor Bakanlığı, Anadolu'nun çeşitli yerlerindeki gençleri keşfetmek üzere turnuvalar düzenlemektedir. Anadolu'dan da çok iyi sporcuların çıkması ve en ücra köşelerinden milli takımlara genç yıldızları kazandırmak için bu turnuvalar çok önemli. İnşallah hepiniz çok iyi performans sergiler ve canla, başla çalışarak gerekli yerlere gelirsiniz. Sizinle beraber Türk sporu da kazanır. Bu tür müsabakaların Ordu'da düzenlenmesi bizler açısından çok önemlidir. İnşallah bundan sonra da bu tür müsabakalar Ordu ve ilçelerinde düzenlenmeye devam eder."

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından, ilk gün müsabakaları başladı.

Açılış müsabakalarını Kaymakam Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gökhan Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar ve diğer ilgililer izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!