Başkent’ten Frankfurt’a dolu dolu uçuş

Güncelleme Tarihi:

Başkent’ten Frankfurt’a dolu dolu uçuş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 14:12

Ankara-Frankfurt arasındaki direkt uçuçlarda yüzde 82 doluluğa ulaşıldığını belirten THY Frankfurt Müdürü Muhammet Ensar Karabulut, Başkent’in sahip olduğu potansiyelin ortaya çıktığını söyledi.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları (THY) Frankfurt Müdürü Muhammet Ensar Karabulut, 2017 yılında Almanya genelinde ortalam yüzde 79 olan doluluk oranının Ankara-Frankfurt arasındaki direkt uçuşlarda ise yüzde 82’de seyrettiğini açıkladı. THY’nin Ankara’dan Avrupa’nın bazı noktalarına direkt uçuş başlatmasına ilişkin bilgiler veren Karabulut şunları söyledi:
“THY, Ankara’dan 29 Ekim’de Frankfurt’a, 30 Ekim’de Viyana ve Berlin’e 31 Ekim’de ise Paris’e direkt seferler başlattı. Frankfurt ile Ankara arasında haftada 3 sefer direkt uçuş gerçekleştiriliyor. Çarşamba, cuma ve pazar günleri 11.30’da Ankara’dan Frankfurt’a havalanana uçak, 14.05’te Başkent’e geri dönüyor. Ankara-Frankfurt seferleri 2017 yılında ortalama yüzde 82 doluluk oranıyla gerçekleşti. Direkt uçuşlar sayesinde Ankara’nın sahip olduğu potansiyel ve gösterdiği gelişim ortaya çıktı. THY olarak bunun daha da ileriye taşınmasına destek oluyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!