Başkent’te ‘Fener’ alayı

Güncelleme Tarihi:

Başkent’te ‘Fener’ alayı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 14:13

Ümit Özat Gençlerbirliği’nde ikinci sezonuna girerken, Ankaragücü, İsmail Kartal, Osmanlıspor ise Bülent Uygun ile yola çıkacak.

Haberin Devamı

Başkent ekipleri yeni sezon çalışmalarıyla ilgili adımlarını atarken, teknik patron koltuğunda oturacak isimlerin ortak özelliği dikkat çekici oldu. Üç takımın başında görev alacak teknik adamlar, geçmiş dönemde Fenerbahçe formasını giydi. Fenerbahçe’de kaptanlık yapan Ümit Özat, Gençlerbirliği’nde ikinci sezonuna girerken, Ankaragücü, sarı-lacivertli ekibin eski sağ beklerinden İsmail Kartal, Osmanlıspor ise Fenerbahçe’de oynadığı dönemde gol krallığı yaşayan Bülent Uygun ile yola çıkacak.

UYGUN İLE 2.GÖRÜŞMEDE SONUÇ ALINDI

Osmanlıspor, Teknik Direktörlük görevine getirdiği Bülent Uygun ile geride kalan hafta ilk görüşmeyi yapmış, ancak bu görüşmede uzlaşı sağlanamamıştı. Önceki gün taraflar yeniden buluştu ve bir yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalandı. Uygun, geride kalan sezon Gaziantespor’da görev yaptı.

HİÇBİR FUTBOLCU GİTMEYECEK

Osmanlıspor’un yeni Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Biz ekip olarak Allah’tan isteriz, verirse yüceliğidir, vermezse kısmetim değildir, olmaz ise hakkım değildir” deriz diye konuştu.
Birlikteliğin uzun yıllar sürmesini istediklerini dile getiren Uygun şunları söyledi:
“Bu sürecin başarılarla geçmesi tek dileğimizdir. Kurumsal yapısı, sistemi, futbolcu kadrosuyla birçok başarıya imza atabileceğimiz bir kadronun başına teknik ekip olarak geçtik. Ekibimde; Sefer Yılmaz, Toprak Kırtoğlu, Ömer Faruk Mahir, Özden Öngün ve külüp bünyesinden beraber çalışacağımız kondisyoner Thomas Klimmack, Scooting ekip başı olarak da Tayfun Türkmen olacak. Külüp başkanımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda hiçbir futbolcumuzu bırakmadan yolumuza devam etme kararı aldık. Takviye olarak, takıma hizmet edebilecek 3 futbolcuyu transfer etmeyi planladık. Takım oyunu, sistem ve uygulamalarımızı, oyun fıtratımıza uygun düşünsel bazda yapmak istediğimiz taktikleri, çok çalışarak oyunculara benimsetme ana ilkemiz olacak. Sezon başı kampını Türkiye’de yapacağız. Sezon hazırlıklarımız 2 etaplı olacak. Biz, istekle inançla çalışacağız, Kazanma arzumuzu sahaya yansıtıp, takımımızı; yöneticilerimiz, futbolcu kardeşlerimiz değerli taraftarlarımızın destekleriyle hep beraber hak ettiği yerlere çıkaracağız. Allah mücadelemizi mübarek, takımımıza başarıları nasip eylesin.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!