Başkentlilerin mezuniyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Başkentlilerin mezuniyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2015 01:46

Başkent Üniversitesi 2015 mezunları, Bağlıca Kampüsü’nde düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Törene, çok sayıda mezun, aileleri ve siyasiler katıldı.

Haberin Devamı

Başkent Üniversitesi’nin mezuniyet törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, HSYK İkinci Daire Başkanı Mehmet Yılmaz, Sekizinci Hukuk Dairesi eski üyesi Şakir Kaleli, Eski Bakanlardan İsmet Atilla ve Nevzat Ercan’ın da aralarında bulunduğu isimler katıldı. Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal, yeni mezunları yalnız bırakmadı. Konuşmasında, bilgi toplumuna dikkat çeken Haberal, “Türkiye, organ naklinde dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında bulunmaktadır” dedi. Yeni mezunlara “bilimin ışığından ayrılmayın” çağrısı yapan Prof. Dr. Ali Haberal da, çeşitli tavsiyelerde bulundu.

KEPLER FIRLATILDI

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere diplomaları ve plaketleri verildi. Başarılı mezunlar, plaketlerini Mehmet Haberal’ın elinden aldı. Törenin sonunda “Başkent Üniversitesi” logolu pastanın kesilmesi ile 17. dönem mezunları keplerini fırlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!