Başkentli dolmuş

İSTANBUL’daki dolmuşların 700-800’ünün konforlu, klimalı, internet bağlantılı olacağının açıklanması üzerine, Ankara’da da “dolmuş tartışması” gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Ankara Minibüsçüler Odası Başkanı Hacı Bekir Gani, “Başkent’te minibüs kullanan sorunlu insanları temizledik. İstanbul’da bugün minibüs kullananların yüzde 25’i sabıkalı, Ankara’da ise bu rakam sıfır. Hatalarımızı asgariye düşürmek amacıyla içimizdeki çürük elmaları ayıklıyoruz. Bunu da eğitimle ve uyguladığımız projelerle sağlıyoruz” demişti. Peki güne dolmuşla başlayıp, dolmuşla bitiren Ankaralılar neler yaşıyor? Gelin Twitter aleminin Başkent dolmuşlarıyla ilgili cıvıltılarına bir göz atalım.

Başkentli dolmuş

- @muhacir_kizi Ankara’nın en özlemediğim yanı dolmuş şoförleri
- @aliemredogan Ankara’da trafik kuralları ve ışıkları dolmuş şoförlerini bağlamıyor sanırım.
- @mmelikegun Ankara’da ilk defa bir dolmuş şoförünün sinyal verdiğini gördüm. Vay bee hiç göremeyeceğim sanıyordum oysa.
- @delioglan2 Ankara’da trafik yok ama dolmuş çoook. Arkasına takılmayıver.
- @beriloyku Dolmuş şoförü öndeki arabaya sinirlenip “Gıccıhh!” diye sitem ediyorsa, “terbiyeli” bir Ankara şoförüdür.
- @mynameisbutul Bu havada ve şu saatte Ankara havası dinleyen/dinleten dolmuş şoförüne sesleniyorum buradan: “Müsait bir yer olmasa da durun, inecek var!

Haberin Devamı

Sene 2012 olmuş

DERDİNİ Twitter’a anlatan Başkentlilerin sayısı hiç de az değil. Sosyal paylaşım ağında açılan “#Sene212olmuş” etiketine Ankaralılar da sorunlarıyla katkıda bulunyor. @canider sitem ediyor: “Sene 2012 olmuş hala Ankara’da metro çalışması var.” @ozgurcaynak’in sorunu ise enerjik: “Ankara’nın Çankayası’nda sene 2012 olmuş hala elektrik kesilip, bir gün boyunca gelmeyebiliyor. Vay arkadaş!” @tugrul_c suların kesilmesini bahane etmiyor ve tweetini ekranlara ulaştırıyor: “Sene 2012 olmuş 36 saat su yok.”

Başkentli dolmuş

- @burakbeliktay Sene 2012 olmuş hala hayat Ankara’da 01.00’de bitiyor. Hayır üzülüyorum...
- @Gozdetweets “Sene 2012 olmuş” demişken, Ankara metrosundan ne haber sahi?
- @canider Sene 2012 olmuş hala Ankara’da metro çalışması var.
- @FatmanurMurat1 Sene 2012 olmuş hala Keçiören Metrosu bitmedi.
- @disardinato Sene 2012 olmuş biz hala Ankara otobüslerinde sürünüyoruz.
- @uerdemcelik Sene 2012 olmuş Hala Ankara’nın köyünde telefon çekmiyor. Çok dertliyim bu konuda.
- @ozgurcaynak Sene 2012 olmuş Ankara’nın merkezinde elektrikler arıza olmadan kesilebiliyor. Bizim paramızın değeri bu çağda iyice düştü maalesef!
- @SblBsymz Ankara’nın Çankayası’nda sene 2012 olmuş hala elektrik kesilip, bir gün boyunca gelmeyebiliyor. Vay arkadaş!
- @tugrul_c Ankara’da su kesintisi Çarsamba’yı Perşembe’ye bağlayan gece yarısı başlayacak. Cuma öğlene kadar! Sene 2012 olmuş 36 saat su yok.
- @amncvnsrli Sene 2012 olmuş ama Ankara daha olmamış.

Haberin Devamı

http://twitter.com/esevgi

Yazarın Tüm Yazıları