Başkent’te seçme günleri

Güncelleme Tarihi:

Başkent’te seçme günleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2013 00:00

Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankaraspor, alt yapıları için yeni yıldız adaylarını yapacakları elemelerde belirleyecek.

Haberin Devamı

Başkent’in 3 temsilcisi; Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Ankaraspor altyapı takımlarına kazandırmayı amaçladığı genç yetenekleri keşfetmek için bu ay içinde seçmelerini yapacak.
Gençlerbirliği, futbolcu seçmelerini 17-18 Haziran tarihinde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirecek. 1996-2000 doğumlu sporcuların katılabileceği seçmeler, 17 Haziran’da sabah saat 09.00’da başlayacak.
Ankaragücü ise geleceğin futbolcu adaylarını belirlemek için bugün ve yarın seçme yapacak. Kulübün altyapı antrenörleri tarafından Tandoğan’da yapılacak seçmelere, 1996-2000 doğumlu sporcular katılabilecek. İlk gün seçmelerde başarılı olanlar, ikinci aşama seçmelere katılmaya hak kazanacak. Seçmelere katılabilmek için lisans şartı aranmayacak.

LİSANSLI SPORCULAR DA KATILABİLECEK

Haberin Devamı

Ankaraspor Futbol Akademisi seçmelerine kayıtlar ise bugün başlıyor. 1996-97 doğumlu lisanlı, 1998-99 doğumlu lisanslı ve lisanssız futbolcu adaylarının katılabileceği seçmeler, 15-16 Haziran tarihlerinde Keçiören Akpete Stadı’nda gerçekleştirilecek. Ankara’daki seçmelere katılacak adaylar, nüfus cüzdanları, sağlık raporları ve spor malzemelerini yanlarında bulunduracak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!