Başkent’te saç modası

Güncelleme Tarihi:

Başkent’te saç modası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2010 00:00

Dış görünüşüne her zaman dikkat eden başkentli hanımlar, saç trendlerinde de dünya modasını yakından takip ediyor. Kimi hanımlar uçuk kaçık modelleri tercih ederken, kimileri de daha sade kesimlerden yana. İşte size başkentin gözde kuaförlerinden, yeni yılın saç modası.

Haberin Devamı

Başkenti temsil etmenin ağırlığını üzerinde taşıyan Ankaralı kadınlar, davetler, partiler, resepsiyonlar gibi etkinliklerde dış görünüşleriyle büyük beğeni kazanır. Ayakkabısından çantaya, kıyafetinden saçına ve makyajına kadar bütün detaylara dikkat eden Ankaralı kadınların, zarafetleri her zaman övgü toplar. Sezona göre değişen saç modasını takip eden Ankaralı kadınlar, birçok konuda Türkiye’ye öncü olmuştur ve yenilikleri Türk kadını ile tanıştırmıştır. Ankaralı kadınlar için saçın ne kadar önemli olduğu hiç tartışmasızdır.  Gelin bu dünyada küçük bir gezinti yapalım...

Paris Kuaför

53 yıldır hizmet veren Paris Kuaför, özellikle gelin koleksiyonlarında en asil olanın topuz olduğunu düşünüyor. Gelin ve damadın düğünde telaşlanmasını istemeyen kuaför, düğünden bir hafta önce evlenecek çiftle bir araya gelerek ön hazırlık yapıyor. Çiftin o gün için hayallerini paylaştığı Paris Kuaför, düğünün konsepti ve nerede olacağı gibi bilgiler doğrultusunda saç modelleri tasarlıyor.
Göz ve saç rengi önemli
Düğün saçının sıradan ve doğal günlük modeller olmaması gerektiğini savunan Paris Kuaför, ten, göz ve saç rengine göre yüzdeki asimetriler değerlendirilerek saçın bazının hazırlanmasını ve gerekirse balyaj öncesinde uygulanmasını tavsiye ediyor.

Haberin Devamı

25 yıllık dost Toni&Guy

25 yıldır Ankara’da hizmet veren Toni&Guy, “Dost” olarak gördüğü müşterilerini bir misafir gibi ağırlıyor. Toni&Guy, 2010 yılının moda saç renkleri ve en çok kullanılan saç modelleriyle hizmet sunuyor. Doğru hacimlerle dalgalı ve bukleli saçlar bu yılın modası olma yolunda ilerliyor. Volümlü saçlar öncelikli olup bunları katlı kesimler izleyecek. Asi ve sert kesimleri de bulabileceğimiz yeni sezonda yumuşak katlar yüz çevresini saracak. Sarışın ve koyu kestane tonları ise bu yıla damga vuracak. 80’li yıllara geri dönüşün yaşandığı bu yıl zarif saç modelleri, masumluğun simgesi olmakla beraber çekicilik katıyor.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!