Başkent’te film galası

Güncelleme Tarihi:

Başkent’te film galası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2007 00:00

"Emret Komutanım: Şah Mat"ın Ankara galası Tüze Armada Sinemaları’nda yapıldı. Galaya, Mustafa Altıoklar ve nişanlısı Nehir Erdoğan ile sanatçılar ve çok sayıda davetli katıldı.

TELEVİZYON dizilerini sinemaya uyarlama modasına, komedi dizisi "Emret Komutanım" da uydu. Mehmet Ali Erbil’in başrolde oynadığı ve Taner Akvardar’ın yönettiği filmin yapımcılığını, ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar’ın ablası Emine Altıoklar ve kardeşi Mehmet Altıoklar üstleniyor.

ERBİL GELMEDİ

Galada Seda Akman, Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Levendoğlu, Mehmet Ulay, Ufuk Özkan, Ferdi Kurtuldu, Bora Karakul, Orçun Kaptan, Damla Debre’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda oyuncu hazır bulundu. Başrol oyuncularından Mehmet Ali Erbil ve film için 15 kilo aldığı belirtilen Hamdi Alkan ise filmin Ankara galasına gelmediler.

Fİlmİn konusu

Sakatlar Haftası kapsamında 56. Piyade Alayı Karargah Destek Bölüğü’ne 7 ruhsal özürlü vatandaş bir günlük askerlik yapmaya gelir. Ruhsal özürlü konuklar birer birer bölük askerlerine zimmetlenmesi ve askerlerin konuklarla uyum sorunları ortalığın karışmasına neden olur. Alay’da herkesin konuklarla ilgileneceğinden emin olan eski ajan Karpov, can düşmanı olarak kabul ettiği Levent Üsteğmen ile geçmişteki hesabını kapatmak için aynı günü seçer.

Kimler rol aldı

Yönetmen: Taner Akvardar Oyuncular: Mehmet Ali Erbil, Sarp Levendoğlu, Seda Akman, Hamdi Alkan, Ahmet Mümtaz Taylan, Dost Elver, Cengiz Küçükayvaz, Durul Bazan, Ufuk Özkan, Orçun Kaptan, Can Kahraman, Melda Gür, Hakan Meriçliler, İsrafil Köse, Mehmet Kurt, Ferdi Kurtuldu, Bora Karakul, Mustafa Üstündağ, Cenk Tunalı, Serkan Kuru, Nil Erkoçlar, Rıza Kocaoğlu, Mert Yavuzcan, Damla Debre, Leyla Kömürcü, Mehmet Ulay, Naci Taşdöğen, Furkan Kızılay Senaryo: Hayal Avcıları Öykü: Levent Kazak Görüntü Yönetmeni: Ertunç Şenkay Sanat Yönetmeni: Tolunay Türköz
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!