Başkent’in saç trendleri

Güncelleme Tarihi:

Başkent’in saç trendleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2010 00:00

Dış görünüşüne her zaman dikkat eden Ankaralı kadınlar, saç trendlerinde de dünya modasını yakından takip ediyor. Kimi kadınlar uçuk kaçık modelleri tercih ederken, kimileri de daha sade kesimlerden yana. İşte size gözde kuaförlerden, yeni yılın saç modası.

PARİS KUAFÖR
Tüm renkler hayat bulacak

Paris Kuaför’ün sahiplerinden Hakan Kutlugün, yeni sezonundaki saç modasını anlattı. Kutlugün, yeni sezonda, koyu renklerin hakim olduğunu ancak bütün renklerin kullanılacağını söyledi. Kutlugün’e göre Victoria Beckham, Katie Holmes ve Rihanna gibi ünlülerin tercihi kısa saçları bu yıl daha sık göreceğiz. Ayrıca dolgun dalgalı ve uzun saçlar da birçok yerde kendini gösterecek.

Bu sezonda oldukça moda

Kendiliğinden dalgaların ve sanki yataktan yeni kalkmış gibi doğal görünümün bir kaç sezondan beri kullanılıyor olmasına rağmen bu sezonda oldukça moda olduğuna değinen Kutlugün, kadınların karakterlerine, yaşama şekillerine ve vermek istedikleri imaja göre şekil verdiklerini dile getirdi. Türk kadınlarının genelde uzun saçı sevdiğinin altını çizen Kutlugün, saçı bir aksesuar gibi düşünmek gerektiğini ve aynı saçı uzun yıllar kullanmaktansa şekliyle ve rengiyle oynayıp yeni bir görünüm kazanmak gerektiğine değindi.

RED&WHITE
Rock ve folk Saç modelleri

25 yıldır “Saçlarınıza kimin dokunduğu önemlidir” sloganıyla Ankaralılara kaliteli ve güvenilir bir hizmet anlayışını sunan Red&White, kuaförlüğü dünyadaki hiçbir meslek grubu veya sanat dalıyla mukayese etmeden yoluna devam ediyor. İnsanlara hayal sattıklarını söyleyen Red&White, 25. yıla özel çalışmalar yaptı. Yeni sezonunun trendi müzik

Çok katlı saç kesimleri

70’li ve 80’li yılların müziklerini, müziğin o yıllarda saçlarda bıraktığı etkiyi günümüze geri getiriyor. Bu koleksiyonda uygulanan saç renkleri ve modelleri rock ve folk olarak ikiye ayrıldı. Rock koleksiyonunda; uzun saçlar, koyu renkler üzerinde açık gölgeler ve çok katlı saç kesimleri ağır basıyor. Folk trendinde ise daha yumuşak modeller, kısa ve orta boy saçlar ve açık renkler ön planda.

TONI&GUY
Londra gece hayatından çokca esinlenen tarzlar

Toni & Guy felsefesi güçlü, kararlı alternatif ve genç özellikler taşıyan Londra gece hayatından esinlenmiş farklı trendler sunuyor. Kişiselliği göz önüne çıkartmak amacıyla keskin bob kesimler, rock tarzı katlı saçlar, bağımsız görünümlü imajından olan grunge bir stil yaratmak olarak belirlenmiştir. Toni & Guy yüksek moda için tasarlanmış dört ayrı model saç üzerinde çalıştı. Bunlar, podyumlar için tasarlanmış abartılı önerilerin sadeleştirildiği, hafifletildiği ve salona taşındığı modeller.

MOS KUAFÖR
Serüven yaşatan süper modeller

Ankamall Alışveriş Merkezi’nde hizmet veren Mos Kuaför, yeni sezonda Rock Star Girl adını verdiği kesim modeli, Magic topuz isimli topuz modeli ve renklendirme tekniğiyle oldukça iddialı. Saçlardaki renk yansımaları, göz kamaştıran pırıltı, zengin ve derin bir sunuş, derinlik, kusursuzluk ve sofistikelik, renklendirme tekniğinde öne çıkıyor. Bigudi Balyaj isimli renklendirmede bal kestanesi iletkenliği, dorelerin ışıltısı ve cüretkarlığı kendinizi özel hissettiriyor. Modeller, size adeta bir serüven yaşatıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!