Başkent elemelere hazır

Güncelleme Tarihi:

Başkent elemelere hazır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2015 14:21

Voleybol Federasyonu Başkanı Mutlugil, Ankara ile ilgili tanımı yaparken, “İlk düdük yarın çalacakmış gibi organizasyonu bekliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

2016 Rio Olimpiyatları Kadınlar Avrupa Voleybol Kıta Elemeleri’ne ev sahipliği yapacak Ankara, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Genel Merkezi’nde Avrupa ülkelerine tanıtıldı. CEV’in Lüksemburg’taki merkezinde düzenlenen toplantıya, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Başkanı Ary Graça, CEV Başkanı Aleksandar Boricic, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve Kadın Milli Takımlar Başantrenörü Ferhat Akbaş’ın yanı sıra, bayanlar ve erkeklerde elemelere katılacak ülkelerden bazılarının antrenörleri katıldı.

8 ÜLKE TAKIMI KATILACAK

Toplantıda, Ankara’nın görüntülerini içeren video gösterisiyle kentin tanıtımı yapıldı. Ankara görüntülerinin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularının elemelerle ilgili görüşleri de videoda yer aldı.
TVF Başkanı Mutlugil, sunumunda, ilk düdük yarın çalacakmış gibi hazır olduklarını dile getirip, şunları söyledi:
“Olimpiyat ruhunu yaşatacak meşalenin ateşini, şu anda hepinizin gözlerinde görebilmekteyim. 2016 Rio Olimpiyatları’na giden yolda atılacak adımlardan birinin Ankara’dan geçecek olmasından dolayı heyecanım iki katına çıkıyor. Organizasyonunu aldığımız günden bu yana, her birinizin mutlu bir şekilde Ankara’dan ayrılabilmeniz için çok çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Başkentimiz Ankara, TVF Başkent Salonu, sizleri sıcak bir şekilde karşılayacak otellerimiz, deneyimli ekibimiz, konuklarımızı bekliyor.”
Olimpiyat elemeleri 4-9 Ocak’ta yapılacak ve 8 ülke kadın voleybol takımı mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!