Başkent bizi tetikliyor

Güncelleme Tarihi:

Başkent bizi tetikliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2012 00:00

Athena önceki akşam verdiği konserle hayranlarına untulmaz bir gece yaşattı. Grubun sevilen solisti Gökhan Özoğuz, “Ankara seyircisi bizi inanılmaz heyecanlandırıyor ve tetikliyor” dedi.

Haberin Devamı

12 Dev Adam ve Holigan parçaları artık marş haline gelen ve Punk müziği Türkiye’ye getiren Athena, Başkent’te sahneye çıktı. Jolly Joker’de yaklaşık sekiz yüz kişilik dinleyici kitlesine çalan grup hayranlarını coşturdu. Konsere grubun Ankaralı severlerinin yan sıra çevre illerden de katılım yoğun oldu. Gece boyunca bilinen ve sevilen parçalarını seslendiren grup, Orhan Gencebay’dan “Bir Araya Gelemeyiz”i söyleyerek dinleyicilerine güzel bir sürpriz yaptı. Sahne sonrasında seyircinin pozitif enerjisinin kendilerine yansıdığını belirten grup üyeleri, Ankara Hürriyet’e kuliste özel açıklamalarda bulundu.

ARA VERMEK BİLE İSTEMEDİK

Gece boyunca enerjisi bitmeyen Gökhan Özoğuz, “Ankara seyircisi bizi inanılmaz heyecanlandırıyor. Sahneye zaten onları coşturmak ve güzel vakit geçirmelerini sağlamak için çıkıyoruz. Ancak bu gece de olduğu gibi Başkent seyirci bizi çok güzel tetikliyor. Bırakın sahneden inip gecenin bitmesini, neredeyse konserde ara bile vermek istemiyoruz” dedi. Ankara her geldiklerinde aynı heyecanı aynı enerji bulduklarını belirten Özoğuz, bütün dinleyicilerine teşekkürü borç bildiğini söyledi. Kasım Ayı içerisinde yine Ankara’da olacaklarının müjdesini veren grup, şimdiden sahne heyecanına kapıldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

“ANGARA YİNE ÇOK GÜZELDİN”

Grubun klavyecisi Emre Ataker, İstanbul konseri öncesi kendi facebook sayfasında, “Haydi bakalım yine konsere az kala! ATHENA! Ayrıca dünkü Ankara konserimiz muhteşemdi, çok eğlendik” diyerek, Başkentli dinleyecilerine teşekkür etti. Bas gitarda gece boyunca yaptığı şovlarla ilgi çeken Umut Arabcı da facebook sayfasında, “Angara sen yine çok güzeldin” diyerek takipçilerine Başkent’i övdü.

MÜKEMMEL GECEYDİ

Athena’nın neredeyse bütün konserlerini takip ettiğini ve her konserinde çok eğlendiğini belirten Athena Fun Clup üyesi Arda Hasipoğlu, “Bütün konserler harika ama Ankara’da bir başka çalıyorlar. Mükemmel bir geceyi geride bıraktık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!