Başkarcı'ya pazaryeri ve düğün salonu

Güncelleme Tarihi:

Başkarcıya pazaryeri ve düğün salonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 18:43

Başkarcı'ya pazaryeri ve düğün salonu

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde belediyenin Başkarcı Mahallesi'nde yapımına devam ettiği pazaryeri ve düğün salonunun bir arada inşa edildiği projede çalışmalar sürüyor. AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Projeyle vatandaşlar hem pazar ihtiyaçlarını daha rahat giderebilecek hem de düğünlerini yapabilecek" dedi.
Merkezefendi Belediyesi'nin yapımına kısa süre önce başladığı ve 545 bin liraya mal olacak Başkarcı Mahallesi Pazaryeri ve Düğün Salonu'nun inşaatı devam ediyor. Alt katı pazaryeri, üst katı ise düğün salonu olarak tasarlanan projenin toplam alanının 1312 metrekare olduğu belirtildi. 589 metrekare alana kurulacak olan pazaryerinde, 42 tezgah, 14 de müstahsiller için yer bulunacak. 6 ay sonra bitirilmesi planlanan projede bir adet güvenlik noktası ile mescit de yer alacak. 540 metrekarelik alana sahip düğün salonunda ise 400 konuk ağırlanabilecek.
Başkarcı Mahallesi'nde önemli bir eksikliği kapatacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Hazırladığımız projede ikisini aynı yapı içerisinde tasarlardık. Vatandaşlarımız hem pazar ihtiyaçlarını daha rahat giderebilecek hem de düğünlerini yapabilecek. Mahallemizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir tesis" dedi.
Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!