Başkanlık baskısı

Güncelleme Tarihi:

Başkanlık baskısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

ZİYARET ETTİLER Profesyonel şubelerini koruyup, İzmirgücü çatısı altında ortak şirket ve yeni bir takım kurma konusunda anlaşan kulüp başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina'yı dün makamında ziyaret etti. Altay Başkanı Nafiz Zorlu'nun katılmadığı toplantıda Piriştina'ya başkanlık öneren kurmaylar, yeni oluşum hakkında fikir alışverişi de yaptı.

KESİNLİK KAZANSIN ‘‘Ortak şirket, yeni takım’’ projesinin henüz düşünce aşamasında olduğunu hatırlatan Piriştina, ‘‘Tartışma sürecinde taraf olamam, ama kararın kesinlik kazanması halinde belediyenin katkısı kaçınılmaz hale gelir. Kulüp başkanları maddi-manevi katkılarıyla yeni oluşumu gerçekleştirirse, belediye olarak üzerimize düşeni yaparız’’ dedi.

KATKI SAĞLAYAMAM İzmirspor Başkanı Cemal Dönmez ve KSK Başkanı Seyhan Evlioğlu projeyi desteklediklerini tekrarlarken, Göztepe A.Ş. Başkanı Hamdi Türkmen, ‘‘Piriştina'nın başkanlığında, tüm kulüplerin ortak olduğu bir takım, dördüncü büyük olur’’ dedi. Buca Başkanı Yusuf Muhafız, projeye onay vereceğini, ama kulübü adına katkı sağlayamayacağını dile getirdi.

Piriştina kızgın

İZMİR Büyükşehir Belediyespor'un, Avrupa Hentbol Federasyon Kupası'ndan çekilmesinin yankıları sürerken, Ahmet Piriştina, karardan haberi olmadığını açıkladı. Belediyespor yöneticilerini arayan Piriştina, ‘‘Süper Lig'e katılın, şampiyon olacak kadro kurun’’ talimatı verdi. Piriştina, ‘‘Süper Lig'e katılım payı olan 10 milyarın indirilmesi bekleniyor. Olmazsa bile belediye verir. Hatta diğer kulüplere de yardım ederiz. Süper Lig'den çekilmek yok’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!