Başkanlardan Vali Yavuz'a teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Başkanlardan Vali Yavuza teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2016 10:04

Başkanlardan Vali Yavuz'a teşekkür

Haberin Devamı

Eser AYDIN / MUŞ, (DHA)-Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte Vali Seddar Yavuz ve bazı kurum amirlerine teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, Sungu Belde Belediye Başkanı Bedrettin Çetin, Serinova Belde Belediye Başkanı Engin Atılgan, Altınova Belde Belediye Başkanı Mehmet Suat Özgül, Karaağaç Belde Belediye Başkanı Suphi Özbayam, Yaygın Belde Belediye Başkanı Selahattin Yalçın’dan oluşan heyet ilk teşekkür ziyaretini Vali Seddar Yavuz’a yaptı. Vali Yavuz’un göreve geldiği günden bu yana çok önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Başkan Asya, "Hain darbe girişiminin ardından bütün vatandaşlarımızla birlikte cadde, sokak ve meydanlarda gereken tepkiyi verdik. Halen milli irade nöbetlerimiz sürüyor. Bu sürecin başından beri halkın yanında olan ve her türlü desteği veren valimize, il başkanımız ve AK Partili belediye başkanları olarak teşekkür ziyaretinde bulunduk. Gerçek bir devlet adamı örneği sergileyen valimize müteşekkiriz" diye konuştu.

Başkan Asya ve beraberindeki heyet, Vali Seddar Yavuz’un ardından İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Sönmez ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Bayram Ercan’ı ziyaret ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!