Başkanlar Terörü Lanetledi

Güncelleme Tarihi:

Başkanlar Terörü Lanetledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 15:29

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANI EMİN ERSOY YAŞANAN TERÖRÜ KINADI.

Balıkesir’in Edremit Körfezinde bulunan 5 ilçenin belediye başkanları yayınladıkları mesajlar ile her türlü terörü ve bunların şer odaklarını lanetleyerek, hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilediler.
Ankara tren garı önünde meydana gelen terör olayı sonrasında bir açıklama yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer “Terörün her türlüsünü şiddetle kınıyorum. Ankara’da yapılacak olan "Barış mitingi" öncesinde teröristler tarafından haince yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor. Kalleşçe yapılan saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”dedi.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ise yayınladığı mesajda “Ankara tren garı kavşağında, Emek ve Demokrasi Mitingi öncesinde meydana gelen, Demokrasimizi ve Ülkemizin huzurunu hedef alan menfur saldırıyı lanetle kınıyorum. Bu tür terör saldırılarının amacı toplumda yılgınlık ve korku yaratmak, gündelik yaşamı felç etmektir. Bu nedenle toplum olarak birliğimizi bütünlüğümüzü korumamız, bu tür kalleş saldırılara boyun eğmeden dimdik ve her zamankinden daha çok birbirimize kenetlenerek bugünleri atlatmalıyız. Bugün yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.”dedi.
Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan ise mesajında “Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bu elim olayda hayatına kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu vesile ile terör olaylarında hayatını kaybeden asker, polis, kamu personeli ve sivil vatandaşlarımıza sizlerin huzurunda bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun”dedi.
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ise Ankara ’da meydana gelen patlamayı kınadı. Terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Ersoy, " Türkiye’mizin içinde bulunduğu bu zor süreçte halkımız birlik, beraberlik, dayanışma sergileyerek, güçlü ve yürekli duruşla teröre en güzel yanıtı verecektir. Bu saldırılar asla hedefine ulaşamayacak. Bu ülkede kandan ve gözyaşından beslenenler ne yaparsa yapsınlar, bu ülkenin kardeşliğini bozamayacaklardır. Türkiye’nin çatışmaya, kavgaya, savaşa değil, barışa ihtiyacı var" ifadesini kullandı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ise yayınladığı sosyal medya mesajında “Terör, kimden gelirse gelsin en yüksek sesle lanetlenmelidir. Türkiye’yi böylesine bir bataklığın içerisine sokan siyasilerin de oturup iyice düşünmeleri ve ellerini vicdanlarına koymaları gerekmektedir. TBMM’deki bir tane koltuk bile, bu ülkede barış ve demokrasi için ses çıkartan insanlarımızdan değerli değildir. İçim kan ağlıyor. Ne diyeceğimi inanın bilemiyorum. Askerimizi ve polisimizi şehit eden hain odakları ve Ankara’yı cehenneme çeviren canileri lanetliyorum. Barış yolunda umudumuzu yitirmeyelim; en karanlık gece bile elbet bir gün sabaha "merhaba" diyecektir. Ankara’da vefat eden yurttaşlarımızın acısı, acımızdır.” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!