Başkanlar İznik sahilini asfaltladı

Güncelleme Tarihi:

Başkanlar İznik sahilini asfaltladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 11:58

Başkanlar İznik sahilini asfaltladı

Haberin Devamı

İZNİK (Bursa) (DHA)- BURSA’nın İznik ilçesinde, sahil projesi kapsamında devam eden çalışmaları inceleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile  İznik Belediye Başkanı Osman Sargın  asfalt makinesine çıkarak sahili asfaltladılar.

İznik ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçede ilk olarak Başkan Osman Sargın’ı belediye binasında ziyaret etti. Burada ilgili daire başkanlarının katılımıyla bir süre toplantı gerçekleştiren heyet ardından ilçenin Yeşil Cami bölgesinde devam eden kentsel tasarım projesi çalışmasını inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar. Yeşil Cami Kentsel Tasarım Projesi’nde gelinen noktayı değerlendiren heyet daha sonra buradan başlayarak esnafları ziyaret edip, vatandaşlar ile bir araya geldiler. İznik Sahil’inde devam eden asfaltlama ve peyzaj çalışmalarını da yerinde inceleyen başkanlar, burada ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldılar. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut sahilde devam eden çalışmalar esnasından asfalt makinesine çıkarak sahili asfaltlamasına katkıda bulundular.

SAHİL YOLU BAYRAMA HAZIR

Konuyla ilgili açıklama yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Bugün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile gün boyu ilçemizde devam eden çalışmaları inceleyerek vatandaşlarımız ile bir araya geldik. İlk olarak Yeşil Cami Kentsel Tasarım Projesinde gelinen son noktayı değerlendirdik. Ardından İznik sahilimizde 3,5 kilometrelik  yol ve 53 dönümlük peyzaj düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledik. İlgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldık. Sahilimize kıran dere bölgesinden başlayarak binlerce fidan, binlerce değişik cinste çiçekler dikildi ve dikiliyor. Sahilimiz tam anlamıyla bittiğinde bölgemizin örnek sahili olacak. Yol kısmı birkaç gün içerisinde biterek trafik normale dönecek. Böylece bayrama sahilimizin yol kısmı bitmiş olacak. Ben bu vesile ile ilçemize desteklerinden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum” dedi. Ak Parti İznik İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden Başkan Aktaş daha sonra ilçeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!