Başkanın eşiyle yatınca...

Güncelleme Tarihi:

Başkanın eşiyle yatınca...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2013 01:18

Portekizli teknik adam Leonardo Jardim, kulüp başkanı Evangelos Marinakis’in eşiyle yasak aşk yaşadı. Bu olay sonrası Jardim, namağlup lider Olympiakos'tan kovuldu.

Haberin Devamı

Yunanistan Ligi’nde Olympiakos için her şey yolunda gidiyordu. Kırmızı beyazlı ekip, Portekizli teknik adam Leonardo Jardim yönetiminde sezona oldukça iyi başlamış, namağlup şekilde liderliğe kadar yükselmişti.

Ancak geçtiğimiz haftasonu, Jardim’in görevine başkan Evangelos Marinakis tarafından flaş bir kararla son verildi. Ligde oynadığı 17 karşılaşmada, 14 galibiyet ve 3 beraberlik alan Olympiakos, Leonardo Jardim’in kovulmasının ardından 1 galibiyet daha aldı.

MARİNAKİS ÖĞRENİNCE ÇILGINA DÖNDÜ

/images/100/0x0/55ea4605f018fbb8f87553ec
  

EŞİ Atanasija ile Leonardo Jardim’in birlikte olduğunu öğrenen Olympiakos Başkanı Marinakis, kulübü çok iyi bir performans ortaya koymasına rağmen gönderildi. Yunanistan’ın en gözde iş adamlarından biri olan Marinakis, Jardim ile eşi arasındaki ilişkiyi öğrendiği anda Portekizli hocanın kulüple ilişiğini kesti.

Yunan medyasında ise olaya farklı bir açıdan bakıldı. Çok sayıda Yunan gazetesi yer verdiği haberlerde, “Jardim çok popüler olmasına ve çok sayıda mankenle birliktelik yaşamasına rağmen başkanın eşiyle aşk macerası yaşamayı seçti” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Yunan iş adamı Marinakis, 2010 yılının ortasından bu yana Olympiakos kulübünün başkanlık görevini yürütüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!