Başkanı Sözlü: "Maçlar aynı saatte oynasın"

Güncelleme Tarihi:

Başkanı Sözlü: Maçlar aynı saatte oynasın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 14:21

PTT 1’inci Ligİ takımı Adana Demirspor’un Başkanı Sedat Sözlü, ligde son 7 maçlık önemli bir sürece girildiğini, kendilerini gibi zirveye oynayan tüm takımların maçlarının aynı saatte oynanması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem İnaltekin ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Sözlü, Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluşa yazılı olarak resmi başvurularını yapacaklarını belirtirken şöyle konuştu:

"Resmi başvurularımı yapıp, zirveye oynayan ilk 6 takımın maçlarının aynı saatte yayınlanmasını talep ediyorum. Gerekirse yayıncı kuruluş bizim maçımızı yayınlamasın. Ama aynı saatte oynansın. Artık kritik haftalara giriyoruz. Son 7 haftaya girerken artık bahaneler üretmeyeceğiz. Diğer takımların puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Art niyetli düşünceler ve hiç kimseye bahane ortamı bırakmamak adına ilk 6 takımın maçlarının aynı saatte oynanmasını talep ediyoruz. Diğer kulüplerin de bu konuda benimle aynı düşünce içerisinde olduklarını düşünüyorum."

"ADANASPOR SÜPER LİG’E ÇIKAR"

Kendilerinin yönetime gelmesiyle Adana’daki futbol rekabetinin çok üst seviyelere geldiğini anlatan Başkan Sözlü, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Şehrimizin diğer takımı Adanaspor’da lider konumda. İyi de gidiyorlar. Ben onları şu an için en şanslı takım olarak görüyorum. Lider ya da ikinci olarak çıkarlar diye düşünüyorum. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Bizde şampiyonluk yolunda rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ben hala bu takımın ilk 2’den çıkacağını düşünüyorum. Bizim burada olmamız Adanaspor’u da kamçıladı. İki takımda da deneyimli oyuncular var. Adanaspor’daki oyuncular yıllardır bir arada oynuyor. Birbirimizin arasında kıskançlık olmaz. Bizde isteriz öyle başarılı olmayı, tatlı bir rekabet olur. Özellikle ben geldikten sonra Adana’da futbolun kalitesi arttı. Bu da haliyle Adana takımlarını zirveye taşıdı. Bunda da bizim katkımız olduğunu düşünüyorum."

’ZOR OLACAK AMA ŞAMPİYON OLACAĞIZ’

Play off oynamanın hesapları içerisine girmediklerini de vurgulayan Başkan Sözlü, açıklamasının sonunda şunları söyledi:

"Zor olacak ama şampiyon olacağız. İlk 2’ye girmek isterken, kendimize en yakın rakip olarak Kardemir Karabükspor’u görüyoruz. Önce onları, ondan sonra zirvedeki takımı rakip görmeliyiz. Bu yüzden daha dikkatli olacağız. Bu takım ilk 2’den çıkacak. Ama bariz hatalar yapılmaması lazım. Bu yüzden maçlar aynı saatte yayınlansın. Çok kritik olan bu süreçte tüm milletvekillerimizi de yanımızda görmek istiyoruz. Protokol tribünümüze de taraftarımızın gücüne de şu günlerde çok daha ihtiyaç duyuyoruz."

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Ligde pazar günü Giresunspor ile oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan Adana Demirspor, teknik direktör Tayfur Havutçu nezaretinde Aytaç Durak Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürdü. Mavi lacivertli takımın morallerinin yerinde olduğu dikkati çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!