Başkanı Memiş, taziye mesajı yayınladı

Güncelleme Tarihi:

Başkanı Memiş, taziye mesajı yayınladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2016 12:33

Başkanı Memiş, taziye mesajı yayınladı

Haberin Devamı

BAYBURT(DHA) – BAYBURT Belediye Başkanı Mete Memiş, Kayseri’de gerçekleştirilen hain terör saldırısı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Memiş şu ifadelere yer verdi:

“Henüz İstanbul Beşiktaş’ta yapılan hain saldırıda şehit düşen polislerimiz ve vatandaşlarımızın acısı çok tazeyken Kayseri’de çarşı iznine çıkan Mehmetçikleri taşıyan otobüse bombalı araçla yapılan kalleş saldırıda ilk gelen haberlere göre çok sayıda şehit ve yaralımız bulunmaktadır. Kayseri’de yapılan hain saldırıyla bu aziz milleti yıldırmaya çalışan şeref yoksunlarına gereken cevabı milletçe vereceğiz. Dağlarda, hendeklerde güvenlik güçlerimizin karşına bile çıkamayanlar böyle alçak ve kalleş saldırılarla bir yerlere varabileceklerini sanıyorlar. Bu alçak saldırılara karşı şeref yoksunu terör örgütü ve maşalığını yaptığı şer odaklarına haykırıyoruz ki, sizin gibi paçavradan adamlara, kanı bozuklara, eli kanlı şerefsizlere bu ülkeyi böldürtmeyiz, bu al bayrağı indirtmeyiz.”

Başkan Memiş, şehit düşen askerlere ve tüm şehitlere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı diledi, yaralı güvenlik güçleri için de acil şifa dileğinde bulundu, “Milletimizin başı sağolsun” diyerek açıklamasını noktaladı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!