Başkandan TEOG birincilerine ödül

Güncelleme Tarihi:

Başkandan TEOG birincilerine ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 13:32

Başkandan TEOG birincilerine ödül

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül TEOG'da tam puan alarak Türkiye birincisi olan 6 öğrenciyi makamında kabul ederek, çeşitli ödüller verdi ve başarılarının devamını diledi.
Hakkı Hacı Hafize Saygan-3 Ortaokulu'ndan Ali Murat Baytekin, Berkay Durmaz, Muhammet Emir Varlı, Gizem Atcı ve İlayda Yolay ile Göynük Ortaokulu'ndan Dilara Aldaş, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tam puan alarak Türkiye birincileri arasına girdi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer'in gururu olan 6 öğrenciyle veli ve öğretmenlerini makamında kabul ederek başarılarından dolayı kutladı. Başkan Gül, TEOG birincisi 6 öğrenciye birer akıllı telefon hediye ederken, ziyarette yer alan veli, öğretmen ve diğer öğrencileri de çeşitli hediyeler verdi.
Kemer'in eğitimdeki başarısının günden güne arttığını kaydeden Başkan Gül, "Sizinle ne kadar gurur duysak azdır. Bu başarıda öğretmenlerinizin ve ailelerinizin rolü çok büyük. Onları da kutluyorum. Başarılarınızın lisede, üniversitede ve hayata atıldığınızda da devam etmesini diliyorum. Biz de belediye olarak eğitime her zaman destek oluyoruz. Okulların altyapı eksikliklerini gideriyor, düzenlemeleri ve temizliklerini yapıyoruz. Öğrencilerimize düzenli olarak bisiklet ve tablet hediye ediyoruz. Çocuklarımızın okula ulaşımları için ücretsiz servis sağlıyoruz. Hatta bu çalışmalarınızdan dolayı bana 'milli eğitimci başkan' adını taktılar. Bu da bana gurur verdi. Öğrencilerimizin başarısı bizim için çok önemli çünkü onlar geleceğimiz" diye konuştu.
Öğrenciler, veliler ve öğretmenler de Başkan Gül'e eğitime verdiği destek için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!